Kütüphane programı Sorunu

• Konuyu açan Konuyu açan Alone
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Progamı kendi okulumun kütüphanesine göre düzenledim. Raf dediğinizde bir diziyi bir raf olarak algılamayın. Bir dizide en az 10 raf var en çolabileeği kitap sayısı ebadına göre 200

Tabii sizin raf sisteminiz farklı olabilir.

kütüphane programınız çok güzel.teşekkür ederim.ama bu programda bence bişey daha olsa çok işimize yarayacaktı.kimin hangi kitapları okuduğunu ve hangi kitabı şimdiye kadar kimlerin okuduğunuda gösterseydi keşke.aceba bi çözüm yolu bulabilirmisiniz.teşekkür ederim.

Size aynen katılıyorum. Program harika. O kadar işime yarıyor ki anlatamam. Ama dediğiniz eksiklikler giderilirse süper olur. Ayrıca bir diğer eksiklik ise, kitaplar dağıtılmaya başlandıktan sonra bir daha kitaplıktaki kitapların tam listesi alınamıyor. Bunada çözüm bulunabilirse muhteşem olur. Yine de elinize, emeğinize sağlık.

programın istetistikler bölümünde gizlenmiş bir bölüm var. kendi kütüphanemiz için hazırlamıştım.

İstatistikler bölümüne girdiğinizde masu imleci ile kontol edin. Yazılabilir bir alana ratlayacaksınız. Bu bölüme tıklayarak 1 yazın

Artık bazı birkaç ekstra istatistiğe ulaşabilirsiniz.

programın istetistikler bölümünde gizlenmiş bir bölüm var. kendi kütüphanemiz için hazırlamıştım.

İstatistikler bölümüne girdiğinizde masu imleci ile kontol edin. Yazılabilir bir alana ratlayacaksınız. Bı bölüme tıklayarak 1 yazın

Artık bazı birkaç ekstra istatistiğe ulaşabilirsiniz.

İlginç. Çok şaşırdım. Bu çok iyi oldu gerçekten. Şimdi düşünmeye başladım. Acaba kitap dağıttıktan sonra bile tüm kitapların listesini alabileceğimiz yine böyle ince bir ayrıntı gizlimidir programda?

HAyır sadece bir liste halinde istatistikleri değiştirebileceğiniz bir bölüm görünüyor.

HAyır sadece bir liste halinde istatistikleri değiştirebileceğiniz bir bölüm görünüyor.

Tam olarak anlamadım. Merak ettiğim şu, kitapları dağıttıktan sonra, dağıtılan kitaplarda dahil, tüm kitapların listesini görebiliyor ve çıktısını alabiliyor muyuz? Biraz fazlaca meşgul ettim forumu ama, bu sorunun cevabını alabilirsem çok sevineceğim.

Programın bahsettiğim menüsü dışında bütün bölümler zaten açık. Programı inceleyerek bunların cevabı alınabilir.

Üylerdeki kitaplar göünebilir elbette. Hatta ayarlardan belirlediğiniz günden sonra kitabı geçiktirenler kırmızı şekilde gözükür ki böylelikle kitap takibi kolaylaşır.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri