Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba Ziyaretçi. "Hoşgeldin sonbahar " konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...
Ve yeni halini ekledim.Vatana millete hayırlı olsun.Logonun amacı dünyanın bilgisine kardeşliğine dostluğuna cerezforumla ulaşılır.Cerezforumun hedefi dünya kardeşliği...
mesela dünyanın etrafına dikkatlice bakarsan lacivert çizgiler görünüyo pixel şeklinde o da görüntüyü tırmalıyor biraz güzel fikir sevmiştim seninkini o yüzden eleştiriyorum hatta yardım da etmek isterdim ama malumunuz çıkar ilişkisi wienin logosunun kazanması gerek
Aslında haklısın çok dikkatli bakılınca fark ediliyor.Photoshop olmayınca paintte yaptım ve nokta nokta o renge dönüştürdüm.Yani epey bir emek ve zaman sarfettim.Ancak bu kadar oluyor.Ama bence çok güzel oldu.Asıl çarpıcı olan vermek istediğim mesajİlgin için teşekkür ederim.
bunuda ben elcagızlarımla yaptm..bunda sevgimizin rengi mavi olarak kullandm formun rengi mavi napalım..birde görüyosunuz logonun tamamı mavi sevgimiz kardeşliğimiz taşmış değilmi??
-Evettttttttt..
-ee yanii..[/B]