• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Logo Yarışması 2

Hocam öyle şey olur mu sponsor yarışmaya girer mi?:)

İpek tavsiyen doğrultusunda değiştirdim.Daha güzel oldu yakında ekliyeceğim.

Ve yeni halini ekledim.:)Vatana millete hayırlı olsun.Logonun amacı dünyanın bilgisine kardeşliğine dostluğuna cerezforumla ulaşılır.Cerezforumun hedefi dünya kardeşliği...

cerez-logo8.webp

mesela dünyanın etrafına dikkatlice bakarsan lacivert çizgiler görünüyo pixel şeklinde o da görüntüyü tırmalıyor biraz:) güzel fikir sevmiştim seninkini o yüzden eleştiriyorum hatta yardım da etmek isterdim ama malumunuz çıkar ilişkisi wienin logosunun kazanması gerek :)

Aslında haklısın çok dikkatli bakılınca fark ediliyor.Photoshop olmayınca paintte yaptım ve nokta nokta o renge dönüştürdüm.Yani epey bir emek ve zaman sarfettim.Ancak bu kadar oluyor.Ama bence çok güzel oldu.Asıl çarpıcı olan vermek istediğim mesaj:)İlgin için teşekkür ederim.

bunuda ben elcagızlarımla yaptm..bunda sevgimizin rengi mavi olarak kullandm formun rengi mavi napalım..birde görüyosunuz logonun tamamı mavi sevgimiz kardeşliğimiz taşmış değilmi??
-Evettttttttt..
-ee yanii..:D[/B]

cerez-logo10.webp

Geri