e-PaCk Forum Gururu 10 Mys 2009 #51 Aranızda mantıklı birilerini görmek ne güzel=L Hoşgeldin yorumsuz=L Wien bir işlemden ve oyunlarda kırdığım rekorlardan gelen para onlar. Klavye emeği fare nuru =L
Aranızda mantıklı birilerini görmek ne güzel=L Hoşgeldin yorumsuz=L Wien bir işlemden ve oyunlarda kırdığım rekorlardan gelen para onlar. Klavye emeği fare nuru =L
wien06 V.I.P V.I.P 10 Mys 2009 #52 YoRuMSuZ dediki: Bilemiyorum hocam para kaynaklarını sorgulayamıyoruz üyelerin sizin ispatlamanız gerekiyor Genişletmek için tıklayın... Tamam en kisa zamanda bu konuda forumda bir mahkeme kuracagiz benim en büyük sahidim kelebek o kesin beni destekliyecektir
YoRuMSuZ dediki: Bilemiyorum hocam para kaynaklarını sorgulayamıyoruz üyelerin sizin ispatlamanız gerekiyor Genişletmek için tıklayın... Tamam en kisa zamanda bu konuda forumda bir mahkeme kuracagiz benim en büyük sahidim kelebek o kesin beni destekliyecektir
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mys 2009 #53 Sonuçta mahkeme de delilleri isteyecektir hocam Belge konuşur