GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #31 arz-ı hal dediki: hele dadaş hoşmusan,dolumusan boşmusan kıtlama şekerinen,limonli çay sevirmisin de hele bene Genişletmek için tıklayın... az daha ölüyordum feci yetenek var sende yazını okurken yutkunuyordum maz ALLAH gidirdim
arz-ı hal dediki: hele dadaş hoşmusan,dolumusan boşmusan kıtlama şekerinen,limonli çay sevirmisin de hele bene Genişletmek için tıklayın... az daha ölüyordum feci yetenek var sende yazını okurken yutkunuyordum maz ALLAH gidirdim
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ock 2013 #32 yaren* dediki: birşeydende geri kal bilme ölünmü Genişletmek için tıklayın... ölürüm valla
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ock 2013 #33 GöLG3 dediki: az daha ölüyordum feci yetenek var sende yazını okurken yutkunuyordum maz ALLAH gidirdim Genişletmek için tıklayın... nere cidirdin de gardaş hele yazıdan ziyade konuşmayı daha iyi beceriyorum
GöLG3 dediki: az daha ölüyordum feci yetenek var sende yazını okurken yutkunuyordum maz ALLAH gidirdim Genişletmek için tıklayın... nere cidirdin de gardaş hele yazıdan ziyade konuşmayı daha iyi beceriyorum
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #34 arz-ı hal dediki: nere cidirdin de gardaş hele yazıdan ziyade konuşmayı daha iyi beceriyorum Genişletmek için tıklayın... sana nereden bulaştı Erzurum şivesi enişte Erzurum'lu de tam olsun
arz-ı hal dediki: nere cidirdin de gardaş hele yazıdan ziyade konuşmayı daha iyi beceriyorum Genişletmek için tıklayın... sana nereden bulaştı Erzurum şivesi enişte Erzurum'lu de tam olsun
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Ock 2013 #36 GöLG3 dediki: sana nereden bulaştı Erzurum şivesi enişte Erzurum'lu de tam olsun Genişletmek için tıklayın... bir yerden bulaşmadı severim ben şiveleri konuşmayı enişten istanbullu,biraz yetenekli olduğum bir konu hepsi bu
GöLG3 dediki: sana nereden bulaştı Erzurum şivesi enişte Erzurum'lu de tam olsun Genişletmek için tıklayın... bir yerden bulaşmadı severim ben şiveleri konuşmayı enişten istanbullu,biraz yetenekli olduğum bir konu hepsi bu
Paradoks ... Elif ... Özel üye 18 Ock 2013 #37 Hoşgeldiniz Bir oyunda skorunuzu kırmaya bayağı çalışmıştım Yeniden hoşgeldiniz
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #39 arz-ı hal dediki: bir yerden bulaşmadı severim ben şiveleri konuşmayı enişten istanbullu,biraz yetenekli olduğum bir konu hepsi bu Genişletmek için tıklayın... anladım o zaman süpersin fazla konuyu uzatmıyayım.
arz-ı hal dediki: bir yerden bulaşmadı severim ben şiveleri konuşmayı enişten istanbullu,biraz yetenekli olduğum bir konu hepsi bu Genişletmek için tıklayın... anladım o zaman süpersin fazla konuyu uzatmıyayım.
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #40 Bal dediki: Hoşgeldiniz Bir oyunda skorunuzu kırmaya bayağı çalışmıştım Yeniden hoşgeldiniz Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum... Bal geçtim deme bari o kadar uğraştıysan geçmişindir şimdi sen
Bal dediki: Hoşgeldiniz Bir oyunda skorunuzu kırmaya bayağı çalışmıştım Yeniden hoşgeldiniz Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum... Bal geçtim deme bari o kadar uğraştıysan geçmişindir şimdi sen