Paradoks ... Elif ... Özel üye 18 Ock 2013 #51 GöLG3 dediki: her babayiğiyin harcı değil dur birde ben deniyeyim bakayım Genişletmek için tıklayın... geçtim gerke kalmadı hıh
GöLG3 dediki: her babayiğiyin harcı değil dur birde ben deniyeyim bakayım Genişletmek için tıklayın... geçtim gerke kalmadı hıh
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #52 Bal dediki: geçtim gerke kalmadı hıh Genişletmek için tıklayın... bir daha bak istersen
Paradoks ... Elif ... Özel üye 18 Ock 2013 #53 oğlum bak git oğlum bak git diyorum başka bişey demiyorum
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #54 Bal dediki: oğlum bak git oğlum bak git diyorum başka bişey demiyorum Genişletmek için tıklayın... senin için çıtayı biraz daha yükselttim tamam gidiyorum biraz daha yükselticem rekorumu
Bal dediki: oğlum bak git oğlum bak git diyorum başka bişey demiyorum Genişletmek için tıklayın... senin için çıtayı biraz daha yükselttim tamam gidiyorum biraz daha yükselticem rekorumu
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #56 Bal dediki: Hasbinallah çattık seni abime söylüycem Genişletmek için tıklayın... hımm düşüneyim tamam ben diğer oyunlara el atayım sen beni geçmeye çalış bunda
Bal dediki: Hasbinallah çattık seni abime söylüycem Genişletmek için tıklayın... hımm düşüneyim tamam ben diğer oyunlara el atayım sen beni geçmeye çalış bunda
GöLG3 Üye 18 Ock 2013 #58 Bal dediki: Tamam bol şans Genişletmek için tıklayın... sanada şu finallerim olmucaktı sabaha 1. olucaktım
Bal dediki: Tamam bol şans Genişletmek için tıklayın... sanada şu finallerim olmucaktı sabaha 1. olucaktım