K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 17 Hzr 2016 #11 Hoşgeldin sevgili @kardelenn ...seni ailede ve aramızda görmek çok hoş, inşallah daimi olursun. .iyi forumlar. .
Hoşgeldin sevgili @kardelenn ...seni ailede ve aramızda görmek çok hoş, inşallah daimi olursun. .iyi forumlar. .
kardelenn Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #13 Hosbuldum @kasif boyle sicak karsilanmak ve aileden biri olarak gorulmek cok hos tesekkur ederim...
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 17 Hzr 2016 #14 kardelenn dediki: Hosbuldum @kasif boyle sicak karsilanmak ve aileden biri olarak gorulmek cok hos tesekkur ederim... Genişletmek için tıklayın... Tekrar Hoş geldin..
kardelenn dediki: Hosbuldum @kasif boyle sicak karsilanmak ve aileden biri olarak gorulmek cok hos tesekkur ederim... Genişletmek için tıklayın... Tekrar Hoş geldin..
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 17 Hzr 2016 #15 merabalar hoşgelmişsiniz. üyeliğiniz hayırlı olsun bakalım
kardelenn Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #16 Merhaba @bivatandas tesekkur ederim. gercekten iyiki gelmisim
P Papatya V.I.P V.I.P 17 Hzr 2016 #17 Aramıza hoşgeldin @kardelenn Umarım kalıcı olursun. Keyifli paylaşımlar...
_KbraS_ Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #18 Hoşgeldin kardelen, gel peşimden biz böyle yeni yeni takılalım
kardelenn Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #19 Hosbuldum @Papatya umarim suana kadar gayet keyifli gidiyo
kardelenn Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #20 _KbraS_ dediki: Hoşgeldin kardelen, gel peşimden biz böyle yeni yeni takılalım Genişletmek için tıklayın... Merhaba @kbras hosbuldum Bursanin neresindensin
_KbraS_ dediki: Hoşgeldin kardelen, gel peşimden biz böyle yeni yeni takılalım Genişletmek için tıklayın... Merhaba @kbras hosbuldum Bursanin neresindensin