_KbraS_ Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #21 kardelenn dediki: Merhaba @kbras hosbuldum Bursanin neresindensin Genişletmek için tıklayın... Osmangazi daha da indirgersek Sırameşeler. Ya sen?
kardelenn dediki: Merhaba @kbras hosbuldum Bursanin neresindensin Genişletmek için tıklayın... Osmangazi daha da indirgersek Sırameşeler. Ya sen?
kardelenn Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #22 Evet biliyorum oralari bende yildirimdayim cok yok aramiz
Gönülçelen Sen zamana bırak gerisini ben hallederim... Özel üye 17 Hzr 2016 #23 hoşgeldin @kardelenn ben yeni gördüm daha ve böyle forumdaslar edindikçe musmustlu oluyorum umarım kalıcı olursun
hoşgeldin @kardelenn ben yeni gördüm daha ve böyle forumdaslar edindikçe musmustlu oluyorum umarım kalıcı olursun
kardelenn Özel Üye Özel üye 17 Hzr 2016 #24 Hosbuldum @gonulcelen bende bu samimi ortamda oldugum icin mutluyum yabancilik cekmek imkansiz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2016 #25 kardelenn dediki: Evet biliyorum oralari bende yildirimdayim cok yok aramiz Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldinnnn kardelenn çek bir sandalye Ayy ne güzel Bursa'lı ağırlıklı olmaya başladı burası. Bende Bursa'danım Keyifli forumlar
kardelenn dediki: Evet biliyorum oralari bende yildirimdayim cok yok aramiz Genişletmek için tıklayın... Hoşgeldinnnn kardelenn çek bir sandalye Ayy ne güzel Bursa'lı ağırlıklı olmaya başladı burası. Bende Bursa'danım Keyifli forumlar
kardelenn Özel Üye Özel üye 18 Hzr 2016 #26 ZeyNoO dediki: Hoşgeldinnnn kardelenn çek bir sandalye Ayy ne güzel Bursa'lı ağırlıklı olmaya başladı burası. Bende Bursa'danım Keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... Merhaba @ZeyNoO hosbuldum cok sevindim Bursali biarkadasla daha tanistigim icin
ZeyNoO dediki: Hoşgeldinnnn kardelenn çek bir sandalye Ayy ne güzel Bursa'lı ağırlıklı olmaya başladı burası. Bende Bursa'danım Keyifli forumlar Genişletmek için tıklayın... Merhaba @ZeyNoO hosbuldum cok sevindim Bursali biarkadasla daha tanistigim icin
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 18 Hzr 2016 #27 Kardelenler her zaman çiçek açmalı Hoşgeldiniz, Keyifli forumlar
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Hzr 2016 #29 kardelenn dediki: Merhaba @ZeyNoO hosbuldum cok sevindim Bursali biarkadasla daha tanistigim icin Genişletmek için tıklayın... Evet 1 senelik Bursa'lı olsam da artık Bursa'lıyız Bende çok sevindim tanıştığımıza
kardelenn dediki: Merhaba @ZeyNoO hosbuldum cok sevindim Bursali biarkadasla daha tanistigim icin Genişletmek için tıklayın... Evet 1 senelik Bursa'lı olsam da artık Bursa'lıyız Bende çok sevindim tanıştığımıza
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 18 Hzr 2016 #30 Hoşgeldinn @kardelenn geç olmadi demi anca gelebiliyorum bi suredir ama böyle yeni yeni üyeler görmek çok güzel cok yakında bende o eski aktif gunlerime donerim inş Keyifli forumlar
Hoşgeldinn @kardelenn geç olmadi demi anca gelebiliyorum bi suredir ama böyle yeni yeni üyeler görmek çok güzel cok yakında bende o eski aktif gunlerime donerim inş Keyifli forumlar