zemheri Usta 1 Ksm 2009 #12 KaRaMBoL dediki: Genelde gitmemek üzere gelinir ama gidersem eğer dolu mu boş mu söylerim Teşekkürler Genişletmek için tıklayın... heralde 7\24 forumda durmazsınız
KaRaMBoL dediki: Genelde gitmemek üzere gelinir ama gidersem eğer dolu mu boş mu söylerim Teşekkürler Genişletmek için tıklayın... heralde 7\24 forumda durmazsınız
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ksm 2009 #16 Ben sende sanki "bu ışık doğru yolu gösteriyo" izlenimi yaratmış forum burası dedğini duyar gibi biz izlenim edindim nedense Karambol BEY
Ben sende sanki "bu ışık doğru yolu gösteriyo" izlenimi yaratmış forum burası dedğini duyar gibi biz izlenim edindim nedense Karambol BEY
KaRaMBoL Aktif 1 Ksm 2009 #18 YoRuMSuZ dediki: Ben sende sanki "bu ışık doğru yolu gösteriyo" izlenimi yaratmış forum burası dedğini duyar gibi biz izlenim edindim nedense Karambol BEY Genişletmek için tıklayın... Isınma turları diyelim
YoRuMSuZ dediki: Ben sende sanki "bu ışık doğru yolu gösteriyo" izlenimi yaratmış forum burası dedğini duyar gibi biz izlenim edindim nedense Karambol BEY Genişletmek için tıklayın... Isınma turları diyelim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ksm 2009 #19 Sen zaten günlerdir forumu izlediğini söylemiştin Bu turlar niye tekrarlansın ki?
KaRaMBoL Aktif 1 Ksm 2009 #20 İzleme ve katılma eylemleri birbirinden farklılık gösterdiğinden ben de farklı ısınma teknikleri kullanıyorum
İzleme ve katılma eylemleri birbirinden farklılık gösterdiğinden ben de farklı ısınma teknikleri kullanıyorum