YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ksm 2009 #21 Hımmmm. Çıkmışsın forumdan ama elbet görürüsün izleldiğine göre Herkesin her olaya bakışı farklı. Hatta aynı senaryoyu izlerken bile kahraman; biri için şeytan biri için melek olabiliyo Neyse boşverelim
Hımmmm. Çıkmışsın forumdan ama elbet görürüsün izleldiğine göre Herkesin her olaya bakışı farklı. Hatta aynı senaryoyu izlerken bile kahraman; biri için şeytan biri için melek olabiliyo Neyse boşverelim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ksm 2009 #22 Hoşgeldiniz...iyi forumlar..umarım ısınır...ailemizin bir ferdi olursunuz..
CerezFun Üye 1 Ksm 2009 #27 hoşgeldinn dicem ama bende yeni geldim (* olsun yine de hoşgeldin karambol (. 'Hatta aynı senaryoyu izlerken bile kahraman; biri için şeytan biri için melek olabiliyo ' buda çok doğru bence yorumsuz (.
hoşgeldinn dicem ama bende yeni geldim (* olsun yine de hoşgeldin karambol (. 'Hatta aynı senaryoyu izlerken bile kahraman; biri için şeytan biri için melek olabiliyo ' buda çok doğru bence yorumsuz (.
CerezFun Üye 2 Ksm 2009 #30 dier taraftada söledim ama olsun hoşbulduk yorumsuz (. elimden geldiince .p