Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Eyl 2011 #22 Öylemi oluyo ama ben çok tembelimdir . Beni bilir beren
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Eyl 2011 #23 Senmi tembelsin ben seni çok iyi bilirim istersen söylemiyim zamanla tanısınlar
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Eyl 2011 #24 berenn dediki: Senmi tembelsin ben seni çok iyi bilirim istersen söylemiyim zamanla tanısınlar Genişletmek için tıklayın... ) tembelim işte ilerisi gerisi yok .
berenn dediki: Senmi tembelsin ben seni çok iyi bilirim istersen söylemiyim zamanla tanısınlar Genişletmek için tıklayın... ) tembelim işte ilerisi gerisi yok .
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Eyl 2011 #26 DiLa ** dediki: Öylemi oluyo ama ben çok tembelimdir . Beni bilir beren Genişletmek için tıklayın... Biz o tembelliği sonlandırırız merak etme
DiLa ** dediki: Öylemi oluyo ama ben çok tembelimdir . Beni bilir beren Genişletmek için tıklayın... Biz o tembelliği sonlandırırız merak etme
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Eyl 2011 #27 YoRuMSuZ dediki: Biz o tembelliği sonlandırırız merak etme Genişletmek için tıklayın... Aboww iddalılarda
YoRuMSuZ dediki: Biz o tembelliği sonlandırırız merak etme Genişletmek için tıklayın... Aboww iddalılarda