Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Eyl 2011 #31 YoRuMSuZ dediki: Heralde yani Genişletmek için tıklayın... Tamam o zaman . Bizde bu iddiaya katılalım
YoRuMSuZ dediki: Heralde yani Genişletmek için tıklayın... Tamam o zaman . Bizde bu iddiaya katılalım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Eyl 2011 #32 Avatar değişmiş daha katılımcı biri izlenimi bıraktı bu avatar bende
Paradoks ... Elif ... Özel üye 9 Eyl 2011 #33 YoRuMSuZ dediki: Avatar değişmiş daha katılımcı biri izlenimi bıraktı bu avatar bende Genişletmek için tıklayın... Ahah ben bu forumu bırakmam ki . Asıldığımı koparırım . Her dakikada avatar değiştiririm . Avatarlar yanıltmasın
YoRuMSuZ dediki: Avatar değişmiş daha katılımcı biri izlenimi bıraktı bu avatar bende Genişletmek için tıklayın... Ahah ben bu forumu bırakmam ki . Asıldığımı koparırım . Her dakikada avatar değiştiririm . Avatarlar yanıltmasın
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Eyl 2011 #34 Ya yorumsuz buda benim gibi sürekli avatar değiştirir Gitmez daha biryere bilirim onu dimi kız
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Eyl 2011 #38 DiLa ** dediki: Ahah ben bu forumu bırakmam ki . Asıldığımı koparırım . Her dakikada avatar değiştiririm . Avatarlar yanıltmasın Genişletmek için tıklayın... Berenn'i tanıdığın avatar değiştirmenden belli oluyor Sende berenn gibi avatar beğenemiyor musun yoksa
DiLa ** dediki: Ahah ben bu forumu bırakmam ki . Asıldığımı koparırım . Her dakikada avatar değiştiririm . Avatarlar yanıltmasın Genişletmek için tıklayın... Berenn'i tanıdığın avatar değiştirmenden belli oluyor Sende berenn gibi avatar beğenemiyor musun yoksa