Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #11 Hayır değiştirsin tabiki benim olacak Rekoru kimseye bırakmam
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #12 Ben demiştim al işte kavga çıktı siz durun ben alayım üzülmeyin
~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #13 DiLa ** dediki: Hayır değiştirsin tabiki benim olacak Rekoru kimseye bırakmam Genişletmek için tıklayın... iyiymiş... yalnız rekor dediğin avatar değiştirme rekoruysa... ne diyeyim bir rakibin var canımcım
DiLa ** dediki: Hayır değiştirsin tabiki benim olacak Rekoru kimseye bırakmam Genişletmek için tıklayın... iyiymiş... yalnız rekor dediğin avatar değiştirme rekoruysa... ne diyeyim bir rakibin var canımcım
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #14 Ahha çok komiksin. Bugüne kadar önüne geçen olmadı Berrin bbile kabul etti bunu
~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #18 ZeyNoO dediki: Avatar yarışmasımı açsak napsak Genişletmek için tıklayın... iyi fikir olduğunu sanmam... ben şu an bile yeni avatar arıyorum yarışma olursa ne yaparız acaba?
ZeyNoO dediki: Avatar yarışmasımı açsak napsak Genişletmek için tıklayın... iyi fikir olduğunu sanmam... ben şu an bile yeni avatar arıyorum yarışma olursa ne yaparız acaba?
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #19 Avatar açısından tırs . Ama başka yönden tırsma benden
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #20 Oooo bu kız dişli çıktı alın size rakip ben zaten yaşlıyım bu avatarımı 1yıl önce koymuştum kızlar yandınız Dalga alır götürür rekoru benden söylemesi
Oooo bu kız dişli çıktı alın size rakip ben zaten yaşlıyım bu avatarımı 1yıl önce koymuştum kızlar yandınız Dalga alır götürür rekoru benden söylemesi