LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #32 Kimse tanışmıyo anladık maşallah herkes avatar değiştirdi dilacım allah sana da nasip etsin ben ekledim seni
Kimse tanışmıyo anladık maşallah herkes avatar değiştirdi dilacım allah sana da nasip etsin ben ekledim seni
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #34 berenn dediki: Tatlım çok yakışmışsınız Gülücük hiç eksik olmasın güzel yüzünüzden Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hayatım Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah neyse ben başka avatar seçeyim
berenn dediki: Tatlım çok yakışmışsınız Gülücük hiç eksik olmasın güzel yüzünüzden Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim hayatım Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah neyse ben başka avatar seçeyim
~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #35 beren hızlı çıktı ve avatarı kaptı ) konu açılmışken yeni avatarım nasıl olmuş... elbiseyi renklendirene kadar canım çıktı
beren hızlı çıktı ve avatarı kaptı ) konu açılmışken yeni avatarım nasıl olmuş... elbiseyi renklendirene kadar canım çıktı
~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #38 vuhuw teşekkürler... bana dememiş olabilirsin;belkide bana dedin ama sakın yüzüme çarpma ben üstüme alınıp mutlu olurum böyle de bir egoistim işte naparsın
vuhuw teşekkürler... bana dememiş olabilirsin;belkide bana dedin ama sakın yüzüme çarpma ben üstüme alınıp mutlu olurum böyle de bir egoistim işte naparsın
jeriko Özel Üye Özel üye 15 Eyl 2011 #39 Oooo maşallah çok çabuk kaynaşmışsın.Buda gelecek vadediyorsun demektir.Hoşgeldin safalar getirdin.
~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #40 jeriko dediki: Oooo maşallah çok çabuk kaynaşmışsın.Buda gelecek vadediyorsun demektir.Hoşgeldin safalar getirdin. Genişletmek için tıklayın... çook teşekkürler
jeriko dediki: Oooo maşallah çok çabuk kaynaşmışsın.Buda gelecek vadediyorsun demektir.Hoşgeldin safalar getirdin. Genişletmek için tıklayın... çook teşekkürler