~~DaLgA~~ Üye 15 Eyl 2011 #51 tripsiz olsak bayan değil baymayan olurduk... diye espri yapıp yapmama konusnda çoook kararsızım
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #52 Güzel espri Buda adamın birilerine kapak olsun deyi dememekte kararsızım (r)
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Eyl 2011 #58 ~~DaLgA~~ dediki: tripsiz olsak bayan değil baymayan olurduk... diye espri yapıp yapmama konusnda çoook kararsızım Genişletmek için tıklayın... Allah'ım bu gün içerisinde duyduğum en ....... espiri boşluğu siz doldurun iyi niyetinize bırakıyorum
~~DaLgA~~ dediki: tripsiz olsak bayan değil baymayan olurduk... diye espri yapıp yapmama konusnda çoook kararsızım Genişletmek için tıklayın... Allah'ım bu gün içerisinde duyduğum en ....... espiri boşluğu siz doldurun iyi niyetinize bırakıyorum
Paradoks ... Elif ... Özel üye 15 Eyl 2011 #59 LoSt_LoVe dediki: Allah'ım bu gün içerisinde duyduğum en ....... espiri boşluğu siz doldurun iyi niyetinize bırakıyorum Genişletmek için tıklayın... Kötü niyetli
LoSt_LoVe dediki: Allah'ım bu gün içerisinde duyduğum en ....... espiri boşluğu siz doldurun iyi niyetinize bırakıyorum Genişletmek için tıklayın... Kötü niyetli