Merhaba

Merhabalar, aranıza bugün katıldım. Google den adımı yazıp arattığımda; Antolojideki acemice yazdığım şiirlerimden bir tanesini; " İyi değilim bu aralar" adlı şiirimin cerezforum.com da paylaşıldığını gördüm.Ufak bir gezintiden sonra da aranıza katılma kararı aldım. Umarım özü saygıya dayalı sevgi dolu paylaşımlarla birlikte oluruz. Sevgilerimle... Mine YİRMİLİ

Ne güzel şiiriniz sizi Çerez ailesine çekmiş. Forumumuz sevgi ve saygıya dayalı bir forumdur. Şiirlerinizi sizin paylaşımınızla okumak isteriz hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyoruz.

Ne güzel şiiriniz sizi Çerez ailesine çekmiş. Forumumuz sevgi ve saygıya dayalı bir forumdur. Şiirlerinizi sizin paylaşımınızla okumak isteriz hoşgeldiniz keyifli forumlar diliyoruz.

Teşekkür ediyorum sevgili Çağlayağmur... Bende sevgi ve saygıya dayalı bir site olacağını ümit ederek geldim aranıza... Şiirlerimi paylaşmayı elbetteki bende isterim, umarım sizleri sıkmam...

Teşekkür ediyorum sevgili Çağlayağmur... Bende sevgi ve saygıya dayalı bir site olacağını ümit ederek geldim aranıza... Şiirlerimi paylaşmayı elbetteki bende isterim, umarım sizleri sıkmam...

hoşgeldiniz :) eminimki pek güzel şeyler paylaşacak hatta bizlere yeni şiirlerinizi okuma fırsatı verecek bizleri mutlu edeceksiniz
yeni bir aile edinmeye hazır olun cerezforum ailesindesiniz :)

@Mine YİRMİLİ estafurullah hiç sıkılınırmı şiirden. Ayrıca şiir seven bir ailesiyizdir. Severek okuyacagız.Merakla bekliyorum diyebilirimde:)

Düzenleyen yönetici:
hoşgeldiniz :) eminimki pek güzel şeyler paylaşacak hatta bizlere yeni şiirlerinizi okuma fırsatı verecek bizleri mutlu edeceksiniz
yeni bir aile edinmeye hazır olun cerezforum ailesindesiniz :)

:) Size de teşekkür ediyorum sevgili CeBuR...Yeni bir aile edinmeye ben hazırım, beni ailenizden biri gibi görmenize de ayrıca teşekkür ediyorum...Siteyi gezdikçe şiirlerimi nerelerde paylaşabileceğimi de keşfedeceğim. Olur olmaz konuya yerleştirmek istemiyorum,sitenin atmosferini bozmamak adına...

Hoşgeldin Ailemize Şiir Yazıyorsunuz demek Şiirlerinizi sabırsızlıkla beklıcem .... huzur ve sevgının bir Aile ortamın sanalda yaşana bilecegi en seviyeli yer Cerezforum Ailesine Hoşgeldin Kardeşim

Hoşgeldiniz aramıza. Şiirlerinizi okumaktan mutluluk duyacağız:)
Şimdiden keyifli forumlar diyorum, ailemiz sıcacıktır sıkılmayacağınızı umuyorum:)

Peki Çağlayağmur'um, ilk olarak bir şiirimi paylaşayım o zaman...

Aşk ve Sevda

Olmuyor be gülüm! ...olmuyor! ..
Hiçbir şey, ısmarlama olmuyor! ...

Yaz diyorsun bana; YAZ!
Aşkı yaz! .. sevdayı yaz! ..

Nasıl yazarım? nasıl aktarırım?

Yaşamıyorum ki Aşk-ı
Hissetmiyorum ki sevdayı

Vallahi Kolaysa sen yaz...

Ammaaaa! ...Tıpki benim gibi yaz;
Yaşamadığın, Aşk-ı YAZ! ..
Hissetmediğin, sevdayı YAZ! ..