Merhaba

Peki Çağlayağmur'um, ilk olarak bir şiirimi paylaşayım o zaman...

Aşk ve Sevda

Olmuyor be gülüm! ...olmuyor! ..
Hiçbir şey, ısmarlama olmuyor! ...

Yaz diyorsun bana; YAZ!
Aşkı yaz! .. sevdayı yaz! ..

Nasıl yazarım? nasıl aktarırım?

Yaşamıyorum ki Aşk-ı
Hissetmiyorum ki sevdayı

Vallahi Kolaysa sen yaz...

Ammaaaa! ...Tıpki benim gibi yaz;
Yaşamadığın, Aşk-ı YAZ! ..
Hissetmediğin, sevdayı YAZ! ..

08.10.2008

Mine Yirmili

Çok teşekkür ederim kalemine yüregine sağlık. bunla kurtulamassın söylemiş olayım ;;)

:) Size de teşekkür ediyorum sevgili CeBuR...Yeni bir aile edinmeye ben hazırım, beni ailenizden biri gibi görmenize de ayrıca teşekkür ediyorum...Siteyi gezdikçe şiirlerimi nerelerde paylaşabileceğimi de keşfedeceğim. Olur olmaz konuya yerleştirmek istemiyorum,sitenin atmosferini bozmamak adına...

buyrun efendim burada bolca yer var ŞAİRLER / YAZARLAR
ayrıca şiiriniz çok güzelmiş

Ammaaaa! ...Tıpki benim gibi yaz;
Yaşamadığın, Aşk-ı YAZ! ..
Hissetmediğin, sevdayı YAZ! ..

olan yeri hoşuma gitti yaşamadığı ama yaşattığı şeyleri yaması gerekecek . yaşamadan olurmu dersin

kelem tutuşu şimdiden belli olan.. yüreği sevgi ve saygı dolu yaşanmışlıkların içten gelen ifadesi olmuş adeta .. güzel şiirler paylaşacağın anlaşılan .. merakla beklıyorum ..

Hoşgeldin Ailemize Şiir Yazıyorsunuz demek Şiirlerinizi sabırsızlıkla beklıcem .... huzur ve sevgının bir Aile ortamın sanalda yaşana bilecegi en seviyeli yer Cerezforum Ailesine Hoşgeldin Kardeşim

Hoşbuldum... ve sıcacık bir ortam buldum...Dilerim bu düşüncem hep aynı olur...Olurda bir gün; hani insanız ya,bilmeden içinizden birinin kalbini kırarsam ki bu yapımda yok, başka sitelerdeki "B.B.Danışmanlık" nikim "kristalkalp" tir. Hani olursa böyle bir şey,lütfen beni uyarın yada naif bir dille sorgulayın...ama asla yargısız infaz yapmayın...Ben bir anneyim ve yüreğim sevgi dolu ... O nedenle sizleri kırabileceğimi asla düşünmeyin.Buradaki yaş ortalaması tahminimce,çocuklarımınkine denk düşüyor. (1976-1980) Ben mi? :hey söylememki :) O'nu profilime bakıp görebilirsiniz...

Hoşgeldiniz Mine Yirmili. Kalemi konuşturanlar oldukça fazla dikkat çeker forumumuzda. Kendim hiç hiç şiir yazamam o yüzden bu konuda yetenekli olanlar gözümde hep büyüktür.

Şiir tadında forumlar diliyorum...

Hoşbuldum... ve sıcacık bir ortam buldum...Dilerim bu düşüncem hep aynı olur...Olurda bir gün; hani insanız ya,bilmeden içinizden birinin kalbini kırarsam ki bu yapımda yok, başka sitelerdeki "B.B.Danışmanlık" nikim "kristalkalp" tir. Hani olursa böyle bir şey,lütfen beni uyarın yada naif bir dille sorgulayın...ama asla yargısız infaz yapmayın...Ben bir anneyim ve yüreğim sevgi dolu ... O nedenle sizleri kırabileceğimi asla düşünmeyin.Buradaki yaş ortalaması tahminimce,çocuklarımınkine denk düşüyor. (1976-1980) Ben mi? :hey söylememki :) O'nu profilime bakıp görebilirsiniz...

Aileyiz ama farklı kişilkleriz o yüzden fikirlerde uyumsuzluklarda mutlak olacaktır. Biz burada o uyumsuzlukları bir birimizi anlayarak empati yaparak çözüyoruz. Sevgili Mine abla. Dolayısıyla güzel günler geçireceginden eminim;;)

Hoşgeldiniz Mine Yirmili. Kalemi konuşturanlar oldukça fazla dikkat çeker forumumuzda. Kendim hiç hiç şiir yazamam o yüzden bu konuda yetenekli olanlar gözümde hep büyüktür.

Şiir tadında forumlar diliyorum...

Estağfirullah sevgili YoRuMSuZ...Benim yazdıklarım sadece; yaşanmışlıklarımdan ruhuma değen ve iz bırakan duygularımın damlası. Yani benim yazdıklarım acemice şiirler...Yoksa eline her kalemi alıp bir dörtlük yazan şair olsa, Şair üstadlarımıza büyük haksızlık yapmış oluruz.Bu da benim haddim değildir.Bana göre asıl önemli olan, güzel Türkçe'mizi düzgün kullanabilmektir.
Sizde bunu başaranlardan bir gibi görünüyorsunuz.Bu anlamda ben sizi tebrik ediyorum...

Geri