M Mine YİRMİLİ Üye 29 Mys 2012 #32 Mine YİRMİLİ dediki: Evet bu duaya ciddem ihtiyacım var Çağlayağmurum...bedenim sağlıkta,ruhum huzurda olduğu sürece duygularım dizelerimle sizlere ulaşsın İnşallah... Genişletmek için tıklayın... eFSaNe_KaRTaL dediki: Hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum Sevgili eFSaNe_KaRTaL ...Ayrıca; şu alttaki tanıtım sözcüklerinizi çok beğendim çooookkkk.... Karekterimi ve tavrımı birbiriηe karıştırmayın... Karekterim kim olduğumla ilgilidir.. Tavrım kim olduğunuzla…
Mine YİRMİLİ dediki: Evet bu duaya ciddem ihtiyacım var Çağlayağmurum...bedenim sağlıkta,ruhum huzurda olduğu sürece duygularım dizelerimle sizlere ulaşsın İnşallah... Genişletmek için tıklayın... eFSaNe_KaRTaL dediki: Hoşgeldiniz.. Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum Sevgili eFSaNe_KaRTaL ...Ayrıca; şu alttaki tanıtım sözcüklerinizi çok beğendim çooookkkk.... Karekterimi ve tavrımı birbiriηe karıştırmayın... Karekterim kim olduğumla ilgilidir.. Tavrım kim olduğunuzla…
M Mine YİRMİLİ Üye 29 Mys 2012 #34 İLkİm* dediki: hoşgeldiniz , emeğinize ve yüreğinize sağlık .. Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum sevgili İLkİm...güzel duygularınıza da ayrıca teşekkür ediyorum...
İLkİm* dediki: hoşgeldiniz , emeğinize ve yüreğinize sağlık .. Genişletmek için tıklayın... Hoş buldum sevgili İLkİm...güzel duygularınıza da ayrıca teşekkür ediyorum...