felsefe_mi ...!... Özel üye 18 Arl 2012 #391 Geldim şu an atv izleyip yarışmacıya benim gibi gıcık olan biri gelsin ve bir sinerji oluşturup İNŞALLAH elenir diyelim
Geldim şu an atv izleyip yarışmacıya benim gibi gıcık olan biri gelsin ve bir sinerji oluşturup İNŞALLAH elenir diyelim
MeRciMeK V.I.P V.I.P 18 Arl 2012 #392 O bahsettiğin yarışmacıda sanırım bizde burda sinerji oluşturduk ve gitti Tatlı sevmeyen biri gelsin
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 18 Arl 2012 #394 Sevmem ama gelesim geldi geldim Rakı seven biri gelsin.
felsefe_mi ...!... Özel üye 19 Arl 2012 #397 Eh saatde erken sayılmaz Neşeli biri gelsin. sıkıntılı kimseyi çekemem
felsefe_mi ...!... Özel üye 19 Arl 2012 #399 Birazdan uyurum seni mi kırayım Müzik dinleyen biri gelsin
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 19 Arl 2012 #400 geldimmm.. bugün sınırımı zorluyorum.. bi sürü şeyi bi arada yapıyorum.. son mesaja kafa tutacak biri gelsin..
geldimmm.. bugün sınırımı zorluyorum.. bi sürü şeyi bi arada yapıyorum.. son mesaja kafa tutacak biri gelsin..