Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Arl 2012 #412 Severim özellikle hafif çişeleyen yağmurda yürümeyi Kartopu oynamayı seven gelsin.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 23 Arl 2012 #416 felsefe_mi dediki: Üzgünüm Çok ciddi biri gelecek diyor içimden bir ses... Genişletmek için tıklayın... Ben geldim. Artık ne kadar ciddiyim bilemem. Şair yürekli biri gelicek...
felsefe_mi dediki: Üzgünüm Çok ciddi biri gelecek diyor içimden bir ses... Genişletmek için tıklayın... Ben geldim. Artık ne kadar ciddiyim bilemem. Şair yürekli biri gelicek...
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 23 Arl 2012 #417 şair yüreklimiyim bilmem ama .. geldim yine de.. şirin mi şirin biri gelecek..
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 23 Arl 2012 #418 nazenin dediki: şair yüreklimiyim bilmem ama .. geldim yine de.. şirin mi şirin biri gelecek.. Genişletmek için tıklayın... Tam beni çağırdın. Hayatta felsefesi olan biri gelecek.
nazenin dediki: şair yüreklimiyim bilmem ama .. geldim yine de.. şirin mi şirin biri gelecek.. Genişletmek için tıklayın... Tam beni çağırdın. Hayatta felsefesi olan biri gelecek.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 24 Arl 2012 #419 Herkesin oldugu gibi benimde bir hayat felsefem var ve geldim. Acıkmıs biri gelsin.
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 24 Arl 2012 #420 Acıkmış biri doğru tahmin Benden sonra duygusal bir gelir kesin ayağımı sürttüm