mesajlaşırken çok sinirlenmek

• Konuyu açan Konuyu açan dderya
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

dderya

kOkOşŞ
V.I.P
bu durumda insan hırsını telefondan çıkarır, telefonu bir yerlere sertçe fırlatası gelir.
sinirlendigi insana ne yazacağını bilemez, dişlerini sıkar, oflayıp puflamaya başlar.
sanki saatlerce kapalı kutuda kalmıştır bu insan, kendi derisinden çıkmak isteği oluşur içinde.

Bu gibi durumlarda uzak kalıp yanıt vermemek en iyi olasılıktır..Sinirliyken insan istemeyeceği şeyler söyleyebilir .
Ben yanıt vermem sözler çok ağırsa da küçük bir tebessüm yollayı veririm yazacağınız bir çok sözden daha tesirlidir .:P

Sinirim geçene kadar cevap vermem bunun ne kadar süreceği ne kadar sinirli olduğuma bağlı belki iki üç saat belki 1 gün ...

Neyse isim.var der bir daha yazmam oda zaten neyse dememden anlar sinirlendigimi .Bazende aslinda oyle kirici seyler yazmak isterim ama sadecene :) bu isareti yollarim ki bana daha yazma der gibi ..:) Suda bir gercek erkekler bayanlari kizdirmayi cok seviyor ve basariyor mesaj yoluyla :)

Ben o kadar sinirlendiysem içimde kalmasın diye her şeyi söylerim :P Karşımdaki susarsa ya da küçük bir gülücük yollarsa da "söyleyecek bir şeyi kalmadı herhalde" diye düşünürüm.. Bence hakarete varmadığı sürece konuşup halletmek lazım :)

Geri