AHSEM ....EnDl-LeS.... 9 Mrt 2013 #11 ooo canım benim mutlu yıllar yeni bir yaş daha bayaa büyüoruz ; ama üzülmemiz gerek yaaa yaşlanıyoruzzz
ooo canım benim mutlu yıllar yeni bir yaş daha bayaa büyüoruz ; ama üzülmemiz gerek yaaa yaşlanıyoruzzz
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Mrt 2013 #12 AHSEM dediki: ooo canım benim mutlu yıllar yeni bir yaş daha bayaa büyüoruz ; ama üzülmemiz gerek yaaa yaşlanıyoruzzz Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim Açıkcası ben yaş konusunda sıkıntı yapmıyorum gittiği yere kadar gider önemli olan sevdiklerimizle beraber geçirdiğimiz güzel ve mutlu bir ömür
AHSEM dediki: ooo canım benim mutlu yıllar yeni bir yaş daha bayaa büyüoruz ; ama üzülmemiz gerek yaaa yaşlanıyoruzzz Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim Açıkcası ben yaş konusunda sıkıntı yapmıyorum gittiği yere kadar gider önemli olan sevdiklerimizle beraber geçirdiğimiz güzel ve mutlu bir ömür
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Mrt 2013 #13 Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... Nice nice yaşlara...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Mrt 2013 #14 alemdar dediki: Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... Nice nice yaşlara... Genişletmek için tıklayın... Çok sağol abim
alemdar dediki: Doğum günün kutlu olsun, mutlu ol senelerce... Nice nice yaşlara... Genişletmek için tıklayın... Çok sağol abim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Mrt 2013 #15 Mutlu yıllar Zeynom...Çok çokkk güzel bir ömür geçirmen dileğiyle..
BeReNN Alyam? Özel üye 9 Mrt 2013 #16 Doğum günün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #18 KıRMıZı dediki: Mutlu yıllar Zeynom...Çok çokkk güzel bir ömür geçirmen dileğiyle.. Genişletmek için tıklayın... Çok sağol canım benim cümleten inşallah
KıRMıZı dediki: Mutlu yıllar Zeynom...Çok çokkk güzel bir ömür geçirmen dileğiyle.. Genişletmek için tıklayın... Çok sağol canım benim cümleten inşallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #19 BeReNN dediki: Doğum günün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim canım hepimize nasip etsin rabbim _nehir_ dediki: Doğum günün kutlu olsun nice senelere Genişletmek için tıklayın... Çok sağol canım benim hep beraber
BeReNN dediki: Doğum günün kutlu olsun canım ailenle ve sevdiklerinle nice mutlu senelere inşallah Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim canım hepimize nasip etsin rabbim _nehir_ dediki: Doğum günün kutlu olsun nice senelere Genişletmek için tıklayın... Çok sağol canım benim hep beraber
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Mrt 2013 #20 Yeni yaşın mutluluk getirsin sana zeynom..)