Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #21 yaren* dediki: Yeni yaşın mutluluk getirsin sana zeynom..) Genişletmek için tıklayın... Sağolasın tatlım
yaren* dediki: Yeni yaşın mutluluk getirsin sana zeynom..) Genişletmek için tıklayın... Sağolasın tatlım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Mrt 2013 #22 Nice yıllar diliyorum komşum. Yeni yaşında tüm düşlerin gerçek, mutlulukların en güzeli seninle olsun.
Nice yıllar diliyorum komşum. Yeni yaşında tüm düşlerin gerçek, mutlulukların en güzeli seninle olsun.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #23 Zeynepcim mutlu, huzurlu, saglikli, sevdiklerinle birlikte nice yaslar dilerim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #24 YoRuMSuZ dediki: Nice yıllar diliyorum komşum. Yeni yaşında tüm düşlerin gerçek, mutlulukların en güzeli seninle olsun. Genişletmek için tıklayın... Güzel dileklerin için teşekkür ederim komşum Son zamanlarda zor sınavlardan geçiyoruz.. Rabbim hepimize güzel, aydınlık günler nasip etsin inşallah
YoRuMSuZ dediki: Nice yıllar diliyorum komşum. Yeni yaşında tüm düşlerin gerçek, mutlulukların en güzeli seninle olsun. Genişletmek için tıklayın... Güzel dileklerin için teşekkür ederim komşum Son zamanlarda zor sınavlardan geçiyoruz.. Rabbim hepimize güzel, aydınlık günler nasip etsin inşallah
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #25 MeRciMeK dediki: Zeynepcim mutlu, huzurlu, saglikli, sevdiklerinle birlikte nice yaslar dilerim Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim cümleten inşallah güzel bir ömür bizimle olur
MeRciMeK dediki: Zeynepcim mutlu, huzurlu, saglikli, sevdiklerinle birlikte nice yaslar dilerim Genişletmek için tıklayın... Sağol canım benim cümleten inşallah güzel bir ömür bizimle olur
Esr3 Özel Üye Özel üye 10 Mrt 2013 #26 allah uzun hayirli bir ömür nasip etsin insallah zeynep. hersey gönlünce olsun dogum günün kutlu olsun
allah uzun hayirli bir ömür nasip etsin insallah zeynep. hersey gönlünce olsun dogum günün kutlu olsun
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #27 Esr3 dediki: allah uzun hayirli bir ömür nasip etsin insallah zeynep. hersey gönlünce olsun dogum günün kutlu olsun Genişletmek için tıklayın... Güzel dileklerin için çok sağol canım benim Allah razı olsun
Esr3 dediki: allah uzun hayirli bir ömür nasip etsin insallah zeynep. hersey gönlünce olsun dogum günün kutlu olsun Genişletmek için tıklayın... Güzel dileklerin için çok sağol canım benim Allah razı olsun
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #29 lis dediki: nice u-mutlu yılların olsun.. Genişletmek için tıklayın... Çok teşekkür ederim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Mrt 2013 #30 Nice sağlık, huzur, neşe dolu yıllara diliyorum Gülüm. Yeni yaşınla inşallah tüm sıkıntılar geride kalır. İyiki doğdun ve iyiki bizlerle ve ve ve tabiki iyiki benim Gülümsün
Nice sağlık, huzur, neşe dolu yıllara diliyorum Gülüm. Yeni yaşınla inşallah tüm sıkıntılar geride kalır. İyiki doğdun ve iyiki bizlerle ve ve ve tabiki iyiki benim Gülümsün