YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Nsn 2016 #273 Mutluyum çünkü masam hazır, sohbet güzel, her ne kadar uzakta olsa.
Düş Özel Üye Özel üye 19 Nsn 2016 #274 Çünkü herşey yolunda gidiyor. Hatta mükemmel gidiyor. Yeni insanlar,sağlık durumları,yeni yatırımlar. Çok şükür çok.
Çünkü herşey yolunda gidiyor. Hatta mükemmel gidiyor. Yeni insanlar,sağlık durumları,yeni yatırımlar. Çok şükür çok.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Mys 2016 #275 Mutluyum çünkü, mutlu olmanın güzelliğini mutsuzluğa değişmem.. Hayat çok kısa...
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 3 Mys 2016 #276 Sen olduktan sonra en mutlu insan ben olurum.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 3 Mys 2016 #277 Genel yapım bu ben mutluyum dur. .. dünya bir gün oda bugün. .
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Mys 2016 #278 Çünkü bir süredir foruma rahatça vakit ayırabiliyorum ve huzur bulabiliyorum burda.
dderya kOkOşŞ V.I.P 8 Mys 2016 #280 YoRuMSuZ dediki: Çünkü an itibariyle elektrikler geldi Genişletmek için tıklayın... Bence yine gidecek en iyisi uyu sen
YoRuMSuZ dediki: Çünkü an itibariyle elektrikler geldi Genişletmek için tıklayın... Bence yine gidecek en iyisi uyu sen