dderya kOkOşŞ V.I.P 7 Tem 2016 #291 Tam olumsuz dusunmeye basliuordum ki kendimi uyardim ve kendime geldim
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Tem 2016 #294 dderya dediki: Annecik ve bebekler cok mutlular cunku Genişletmek için tıklayın... Anne çok tatlıymis ya
dderya dediki: Annecik ve bebekler cok mutlular cunku Genişletmek için tıklayın... Anne çok tatlıymis ya
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Tem 2016 #295 Papatya dediki: Anne çok tatlıymis ya Genişletmek için tıklayın... Anne olmasina ragmen yanina gidince yavrularin yaninza uzaniyo ve o kadar sevdiriyo ki kendini
Papatya dediki: Anne çok tatlıymis ya Genişletmek için tıklayın... Anne olmasina ragmen yanina gidince yavrularin yaninza uzaniyo ve o kadar sevdiriyo ki kendini
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Tem 2016 #296 kurtul ş Papatya dediki: Mutlu muyum? Yok öyle birşey kandırmışlar sizi.[/ kurtul şu karamsarlıktan artık..lütfen papatya Genişletmek için tıklayın...
kurtul ş Papatya dediki: Mutlu muyum? Yok öyle birşey kandırmışlar sizi.[/ kurtul şu karamsarlıktan artık..lütfen papatya Genişletmek için tıklayın...
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Ags 2016 #297 Cunku hedeflerime hirsla ilerlemem bazi konularda cok cok gelismem gerektigini her gecen gun daha net goruyorum.
Cunku hedeflerime hirsla ilerlemem bazi konularda cok cok gelismem gerektigini her gecen gun daha net goruyorum.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Ags 2016 #298 Bir gün buraya mutluyum yazacağım. Ölmeden önce yapacağım şeylerden biri de bu.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 15 Ags 2016 #299 mutluyum çünkü bana uzakta olsalar bile çok iyi arkadaşım olduğunu bildiğim insanlar var hayatımda..