RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Şbt 2012 #31 ZeyNoO dediki: ağzın varmı bilmem ama dil bi metre bi kere Genişletmek için tıklayın... aynen hı hı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Şbt 2012 #32 RUZG4R dediki: aynen hı hı Genişletmek için tıklayın... ukala =PP bak bunu yazmamışım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Şbt 2012 #33 ZeyNoO dediki: ukala =PP bak bunu yazmamışım Genişletmek için tıklayın... Alacağın olsun zeyno bunu senden hiç beklemezdim ..=PP..Küstah olduğumu söylemeyi unutmuşsun..
ZeyNoO dediki: ukala =PP bak bunu yazmamışım Genişletmek için tıklayın... Alacağın olsun zeyno bunu senden hiç beklemezdim ..=PP..Küstah olduğumu söylemeyi unutmuşsun..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Şbt 2012 #35 -araz- dediki: dur onu da ben söyliyim küstah seniiii Genişletmek için tıklayın... hı hı..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 4 Şbt 2012 #38 berenn dediki: Arkadaş Rüzgara demedik ne kaldı Genişletmek için tıklayın... Sanada Aşk olsun beren..=PP nasıl olduda çapkın demeyi unuttun
berenn dediki: Arkadaş Rüzgara demedik ne kaldı Genişletmek için tıklayın... Sanada Aşk olsun beren..=PP nasıl olduda çapkın demeyi unuttun
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Şbt 2012 #39 RUZG4R dediki: Sanada Aşk olsun beren..=PP nasıl olduda çapkın demeyi unuttun Genişletmek için tıklayın... Burda belirtmek istemedim kısmetim kapanmasın diye
RUZG4R dediki: Sanada Aşk olsun beren..=PP nasıl olduda çapkın demeyi unuttun Genişletmek için tıklayın... Burda belirtmek istemedim kısmetim kapanmasın diye
Paradoks ... Elif ... Özel üye 29 Şbt 2012 #40 Harika bir arkadaş.Mükemmel . Gözüm kapalı ona sırtını dayayabilirsin Nadir bulunur böylesi. Bazen çok gıcık sinir olsada iyi bir insan işte
Harika bir arkadaş.Mükemmel . Gözüm kapalı ona sırtını dayayabilirsin Nadir bulunur böylesi. Bazen çok gıcık sinir olsada iyi bir insan işte