• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

nasıl bilirsiniz

Konu portlemis...hazir gundeme gelmisken bende bi kac cumle yazayim....

Her gecen bndeki degeri artan...beni anlayan dinleyen...bana yol gosteren..canim arkadasim.

Candir o can...

abi desem mi demesem mi hala karar veremedim ben @RUZG4R :D buraya geldiğim günden beri desteğini omzuma konan dost elini hep hissettim :)bazen gönderdiğin şarkılardı beni hüznümden alan ,bazense verdiğin akıllar :)yardımını hiç esirgemiyen,insan canlısı,iyi ve temiz yürekli biri gördüm ve hissettim herzaman bir erkeğe güveni tattım sende bir kızın kayıtsız şartsız yanında güvenle olabileceğini gösterdin herzaman bana :) hiçbir kötü yanını görmedim tabi küstahlığınıda :) yüreği elinde mert birisin saygılı hürmetkar anlayışlısın :)yani her eve lazım bitane senden :D formda olması gereken en önemli insanlardan birisin senin yüzünden çok tartışıp çok azarda işitsem zaman zaman :Dhiçbirzaman ,h,içkimse için dostluğundan vazgeçmiyeceğim birisin :)iyiki varsın ve iyiki tanımışım iznin olursa abi demek istiyorum tekrar :)abicim :)

Çok şaşırdım çokta mahcup oldum @Tuba .:) Aslında doğru bildiğimi söylemekten fazlasını yapmadım bu kadar mükemmel biri değilim yahu yapmayın bunu bana... ama yinede böyle düşünmen beni mutlu etti.Çok teşekkür ederim ..:)

Bana içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et ..;;)

Çok şaşırdım çokta mahcup oldum @Tuba .:) Aslında doğru bildiğimi söylemekten fazlasını yapmadım bu kadar mükemmel biri değilim yahu yapmayın bunu bana...ama yinede böyle düşünmen beni mutlu etti.Çok teşekkür ederim ..:)

Bana içinden nasıl geliyorsa öyle hitap et ..;;)

rica ederim ne görüyorsam ne hissediyorsam onu söyledim :)fazlası var eksiği yoktur sözlerimin :)hem bunları hak eden değil bunlara hiç birzaman değmeyenler utansın :)
abim yok hep beni koruyan kollayan yeri geldiğinde höööt diyecek bi abi istemişimdirv:)seni gerçek anlamda dünya ahiret abim olarak görüyorum :)

Bende hiç görmedim @RUZG4R abimin küstahlığını :)
Zaman zaman bizimde ufak tefek anlaşmazlıklarımız olmuştur ama abi kardeş arasında olur öyle şeyler :P
Aynı kandan değiliz belki ama manevi abim benim :)
Abimin samimiyetini ve beyfendiliğini seviyorum :)
Aynı zamanda forumda iyiki var dediklerimden ve olmasa gözlerimin aradığı biri :)
İnsan abisini merak ediyor haliyle :))
Tek sevmediğim özelliği sigarası :D o da sağlığın valla :D

Gerçi arada unutup abi yerine RUZG4R diyorum ama olsun idare et :D

Düzenleyen yönetici:
rica ederim ne görüyorsam ne hissediyorsam onu söyledim :)fazlası var eksiği yoktur sözlerimin :)hem bunları hak eden değil bunlara hiç birzaman değmeyenler utansın :)
abim yok hep beni koruyan kollayan yeri geldiğinde höööt diyecek bi abi istemişimdirv:)seni gerçek anlamda dünya ahiret abim olarak görüyorum :)

Eyvallah kardeşim ..:)

Bende hiç görmedim @RUZG4R abimin küstahlığını :)
Zaman zaman bizimde ufak tefek anlaşmazlıklarımız olmuştur ama abi kardeş arasında olur öyle şeyler :P
Aynı kandan değiliz belki ama manevi abim benim :)
Abimin samimiyetini ve beyfendiliğini seviyorum :)
Aynı zamanda forumda iyiki var dediklerimden ve olmasa gözlerimin aradığı biri :)
İnsan abisini merak ediyor haliyle :))
Tek sevmediğim özelliği sigarası :D o da sağlığın valla :D

Gerçi arada unutup abi yerine RUZG4R diyorum ama olsun idare et :D

Höyt küstahlığıma laf yok ..:P saol zeyno güzel düşüncelerin için ..bazen bilerek aramızda ufak anlaşmazlıklar çıkarasım geliyor ..:D içini döküp rahatlıyorsun ..Özelime daha çok çemkirmelisin :D :D sana iyi geliyor kabul et ..:P

Düzenleyen yönetici:
Höyt küstahlığıma laf yok ..:P saol zeyno güzel düşüncelerin için ..bazen bilerek aramızda ufak anlaşmazlıklar çıkarasım geliyor ..:D içini döküp rahatlıyorsun ..Özelime daha çok çemkirmelisin :D :D sana iyi geliyor kabul et ..:P

cidden mi :D ben tamamen çekinerekten küstahlığı elinden almim diye karışmak istemiyordum sana :P
yani 7/24 fırçalayabilirim :D tabi sonuç olarak anlaşmazlıklar yaşayabiliriz muhtemel olarak :D
şu an en büyük karışmak istediğim şey sigaran :D bir ara ben sigarayı azaltma sözü almıştım senden ama dünya hayatına dalınca unuttum :D ama hala aklımda söylim :D teyzeme de selam söyle :D

Geri