gülüşüm Uzman 2 Tem 2009 #21 demonleoda görünen resme sağ tıklayıp özelliklerden resmin konumu adres bölümünü tekrar yapıştırıp bakınca açılıyo resim arkadaşlar..
demonleoda görünen resme sağ tıklayıp özelliklerden resmin konumu adres bölümünü tekrar yapıştırıp bakınca açılıyo resim arkadaşlar..
gülüşüm Uzman 2 Tem 2009 #23 ben öyle yaptım suan görünüyo bende işte bu demonleo nun karikatürü yaahuu.. ne kadar jentilwomanim benim değil demonleonun Arkadaşlar
ben öyle yaptım suan görünüyo bende işte bu demonleo nun karikatürü yaahuu.. ne kadar jentilwomanim benim değil demonleonun Arkadaşlar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2009 #24 demonleo karikatürünü kontrol edin arkadaslar simdi de görünmüyorsa..baska bir yerden yükleyeceğim..
Safir Özel Üye Özel üye 2 Tem 2009 #25 Hala göremiyorum, sorun sadece bendedir belki. Göremeyen başka var mı?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2009 #26 tekrar bak bakim biraz küçük yüklemişim..büyüteç gerekiyor ama idare et
Safir Özel Üye Özel üye 2 Tem 2009 #27 Gözlüklerim büyüteç vazifesini görüyor Sağol kırmızı, artık sayende ben de görebiliyorum
jeriko Özel Üye Özel üye 2 Tem 2009 #28 Evet şuan görünüyor.Tam bendeyeniden yükledim baktım sanırım Kırmızıda yüklemiş.Şuan görünür durumda benim yüklediğim linkte aşağıda her ihtimale karşı
Evet şuan görünüyor.Tam bendeyeniden yükledim baktım sanırım Kırmızıda yüklemiş.Şuan görünür durumda benim yüklediğim linkte aşağıda her ihtimale karşı
jeriko Özel Üye Özel üye 5 Tem 2009 #29 Arkadaşlar şuan durum Gülüşüm 6 teşekkür, Demonleon 3 teşekkür, Klavye 0 teşekkür. Yarışma bugün saat 17.00de bitiyor.
Arkadaşlar şuan durum Gülüşüm 6 teşekkür, Demonleon 3 teşekkür, Klavye 0 teşekkür. Yarışma bugün saat 17.00de bitiyor.