gülüşüm Uzman 4 Ags 2009 #21 bende oy vermek için gecikmişim ama olsun.. espri konusu kadın erkek ilişkisi olunca kafkef aklını çok güzel kullanıyor maşallah
bende oy vermek için gecikmişim ama olsun.. espri konusu kadın erkek ilişkisi olunca kafkef aklını çok güzel kullanıyor maşallah
calactica Aktif 4 Ags 2009 #22 bende espri yarışmalarına hep bitince katılıyorum jeriko bana mesaj atsın başlayınca
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 4 Ags 2009 #23 calactica dediki: bende espri yarışmalarına hep bitince katılıyorum jeriko bana mesaj atsın başlayınca Genişletmek için tıklayın... Benim kulvar bunlar
calactica dediki: bende espri yarışmalarına hep bitince katılıyorum jeriko bana mesaj atsın başlayınca Genişletmek için tıklayın... Benim kulvar bunlar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Ags 2009 #24 Benim kulvarda bambaşka şeyler var
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Ags 2009 #26 Yarışmanın galibi kalpsiz olduğuna göre ödül de ona gidiyor Tam 10.000
jeriko Özel Üye Özel üye 17 Ags 2009 #27 YoRuMSuZ dediki: Yarışmanın galibi kalpsiz olduğuna göre ödül de ona gidiyor Tam 10.000 Genişletmek için tıklayın... Vaaov bu iş hakikaten çok karlı olmaya başladı.Teşekkürler Yorumsuz.
YoRuMSuZ dediki: Yarışmanın galibi kalpsiz olduğuna göre ödül de ona gidiyor Tam 10.000 Genişletmek için tıklayın... Vaaov bu iş hakikaten çok karlı olmaya başladı.Teşekkürler Yorumsuz.