CAYİT Katılımcı 7 Mrt 2009 #1 nihal bebek 06,03,2009 tarihinde dünyaya geldi ben ıkınci kez dayı oldum sitemızın yönetıcılerınden kırmızı nıckı arkadasımız 2 kez hala oldu
nihal bebek 06,03,2009 tarihinde dünyaya geldi ben ıkınci kez dayı oldum sitemızın yönetıcılerınden kırmızı nıckı arkadasımız 2 kez hala oldu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Mrt 2009 #2 Hosgeldi sefalar Getirdi Allahim anali babali buyutsun Nihali. Kirmizi ve seni ve ailesinin gözu aydin olsun Cerezforum ailesi adina
Hosgeldi sefalar Getirdi Allahim anali babali buyutsun Nihali. Kirmizi ve seni ve ailesinin gözu aydin olsun Cerezforum ailesi adina
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Mrt 2009 #3 tesekkür ederim ablacımm.. tesekküler cayitcim konu actiğin için fakat ben teysee deilim halayım canım..
tesekkür ederim ablacımm.. tesekküler cayitcim konu actiğin için fakat ben teysee deilim halayım canım..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Mrt 2009 #4 Allah'ım su tatliliğa bak..Cayit bugün daha tatli gel bi bakk...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Mrt 2009 #5 Bu arada bebişimiz de sitemizin üyelerinden canoo'nun kızı
zuzuu Uzman 7 Mrt 2009 #6 çok tatlı maşallah allahım analı babalı büyütsün sanada hayırlı olsun kırmızı hala olmusum 2.kez
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Mrt 2009 #7 Tesekkürler zuzu aslında wien abimin çocuklarını da sayarsak 6.kez hala olmus oluyorum