dağcı Üstat 7 Mrt 2009 #11 Allah analı babalı büyütsün ne güzel sitemizin en yeni ver en tatlı üyesi var artık hoşgeldin halasının ve dayısının yegeni
Allah analı babalı büyütsün ne güzel sitemizin en yeni ver en tatlı üyesi var artık hoşgeldin halasının ve dayısının yegeni
wien06 V.I.P V.I.P 8 Mrt 2009 #13 Allah anali ve babali büyütsün. Insallah tüm ömrünü saglik, sihhat, nese ve mutluluk icinde gecirir.
Safir Özel Üye Özel üye 8 Mrt 2009 #14 Maşallah, Allah analı babalı büyütsün.. Huyu da bahtı da güzel olsun inşallah.. Çok şeker yaa
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 8 Mrt 2009 #15 )) aa burasi admin gözunden nasil kacmis ta bebegimize hosgeldin dememis ))
wien06 V.I.P V.I.P 8 Mrt 2009 #16 yesim434 dediki: )) aa burasi admin gözunden nasil kacmis ta bebegimize hosgeldin dememis )) Genişletmek için tıklayın... Benim gözümden kacmadida Yorumsuzu bilemem
yesim434 dediki: )) aa burasi admin gözunden nasil kacmis ta bebegimize hosgeldin dememis )) Genişletmek için tıklayın... Benim gözümden kacmadida Yorumsuzu bilemem
sorumsuz Forum Onuru 8 Mrt 2009 #17 maşallah ne kadar tatlı ya yerim ben onu kırımızı benim yerime onu öp allah analı babalı büyütsün kırmızı oh ne güzel hala olmusun
maşallah ne kadar tatlı ya yerim ben onu kırımızı benim yerime onu öp allah analı babalı büyütsün kırmızı oh ne güzel hala olmusun
LoSt_LoVe Forum Onuru 8 Mrt 2009 #18 Tebrikler.Yeğen sevgisi bambaşkadır Sizi çok iyi anlıyorum.Allah büyüyüp kocaman olduğunu görmeyide nasip etsin inşallah.
Tebrikler.Yeğen sevgisi bambaşkadır Sizi çok iyi anlıyorum.Allah büyüyüp kocaman olduğunu görmeyide nasip etsin inşallah.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mrt 2009 #20 Allah analı babalı büyütsün. Gözünüz aydın. Hoşgeldin Nihal dünyalıyız biz