MRMİC Uzman 8 Mrt 2009 #22 Allah Analı Babalı Büyütsün.Allah uzun ömürler versin.. Halaya da Dayıya da Tebrikler...
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 8 Mrt 2009 #24 Tesekkürler Mrmic.. darısı tüm forum üyelerinin basına..Allah(c.c) çocuk isteyene cocuk yegen isteyene yeğen..kardes isteyene kardes...hatta torun isteyene torun versin.. amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
Tesekkürler Mrmic.. darısı tüm forum üyelerinin basına..Allah(c.c) çocuk isteyene cocuk yegen isteyene yeğen..kardes isteyene kardes...hatta torun isteyene torun versin.. amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 26 Şbt 2017 #29 buhurdan dediki: maaşallah Genişletmek için tıklayın... Ben 4. Kez hala oldum @buhurdan Aralık 2012 Ekim 2016 olmak üzere.. 2 tane de paşam var... Yenisi de inşallah 2018 de olur.. Yeğenler çoğalır..sevgiler büyür...
buhurdan dediki: maaşallah Genişletmek için tıklayın... Ben 4. Kez hala oldum @buhurdan Aralık 2012 Ekim 2016 olmak üzere.. 2 tane de paşam var... Yenisi de inşallah 2018 de olur.. Yeğenler çoğalır..sevgiler büyür...
buhurdan Özel Üye Özel üye 26 Şbt 2017 #30 KıRMıZı dediki: Ben 4. Kez hala oldum @buhurdan Aralık 2012 Ekim 2016 olmak üzere.. 2 tane de paşam var... Yenisi de inşallah 2018 de olur.. Yeğenler çoğalır..sevgiler büyür... Genişletmek için tıklayın... amin amin inş
KıRMıZı dediki: Ben 4. Kez hala oldum @buhurdan Aralık 2012 Ekim 2016 olmak üzere.. 2 tane de paşam var... Yenisi de inşallah 2018 de olur.. Yeğenler çoğalır..sevgiler büyür... Genişletmek için tıklayın... amin amin inş