çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Ksm 2024 #11 ögretmenler günüz kutlu olsun canlar
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Arl 2024 #12 nazenin dediki: Selamlar arkadaşlar Yarın öğretmenler günü için küçük bir kutmala ayarlamıslar. Bende güne özel pasta tasarladım . Nasıl olmuş yorumlarınızı istiyorum . fotoğraf detayı olsun mu emin olamadım komik durmamış değil mi Ek dosyayı görüntüle 122496 Ek dosyayı görüntüle 122497 Genişletmek için tıklayın... Ahaha öğretmenimiz bayıldı pastaya ben komik bulur diye düşünüyordum
nazenin dediki: Selamlar arkadaşlar Yarın öğretmenler günü için küçük bir kutmala ayarlamıslar. Bende güne özel pasta tasarladım . Nasıl olmuş yorumlarınızı istiyorum . fotoğraf detayı olsun mu emin olamadım komik durmamış değil mi Ek dosyayı görüntüle 122496 Ek dosyayı görüntüle 122497 Genişletmek için tıklayın... Ahaha öğretmenimiz bayıldı pastaya ben komik bulur diye düşünüyordum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 3 Arl 2024 #14 piyanoaşktır dediki: ben olsam ben de bayılırdım çok güzel görünüyor ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim aramıza hoşgeldin
piyanoaşktır dediki: ben olsam ben de bayılırdım çok güzel görünüyor ellerine sağlık Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim aramıza hoşgeldin