yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Hzr 2021 #21 GüLüCüKツ dediki: Yurtdisinda bazi yerlerde yakiyolar zaten, kule kufredecek halleri yok ya Genişletmek için tıklayın... )) kiz ya cennete ya ceheneme gidiyon ya burda onceden yakiyorlar ceheneme gidecekse hazirlik asamasi yani
GüLüCüKツ dediki: Yurtdisinda bazi yerlerde yakiyolar zaten, kule kufredecek halleri yok ya Genişletmek için tıklayın... )) kiz ya cennete ya ceheneme gidiyon ya burda onceden yakiyorlar ceheneme gidecekse hazirlik asamasi yani
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Hzr 2021 #22 Aşĸ-ı DeruN dediki: Ben öldükten sonra yerin mekanın bir önemi yok isterse çöpe atsınlar. Genişletmek için tıklayın... yaz olunca kokudan gecilmez ya sen ne yaptin Ben Kardes
Aşĸ-ı DeruN dediki: Ben öldükten sonra yerin mekanın bir önemi yok isterse çöpe atsınlar. Genişletmek için tıklayın... yaz olunca kokudan gecilmez ya sen ne yaptin Ben Kardes
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2021 #23 yesim434 dediki: yaz olunca kokudan gecilmez ya sen ne yaptin Ben Kardes Genişletmek için tıklayın... Ne fark eder çöp çokmu güzel kokuyor sanki
yesim434 dediki: yaz olunca kokudan gecilmez ya sen ne yaptin Ben Kardes Genişletmek için tıklayın... Ne fark eder çöp çokmu güzel kokuyor sanki
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Hzr 2021 #24 Aşĸ-ı DeruN dediki: Ne fark eder çöp çokmu güzel kokuyor sanki Genişletmek için tıklayın... Vallahi sende bir alemsin yaaa ne ise denize atariz baliklar yarar lanir en azindan )))
Aşĸ-ı DeruN dediki: Ne fark eder çöp çokmu güzel kokuyor sanki Genişletmek için tıklayın... Vallahi sende bir alemsin yaaa ne ise denize atariz baliklar yarar lanir en azindan )))
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2021 #25 yesim434 dediki: Vallahi sende bir aleysin yaaa ne ise denize atariz baliklar yarar lanir en azindan ))) Genişletmek için tıklayın... Bak o daha güzel olur. en azından balıklara faydamız olsun
yesim434 dediki: Vallahi sende bir aleysin yaaa ne ise denize atariz baliklar yarar lanir en azindan ))) Genişletmek için tıklayın... Bak o daha güzel olur. en azından balıklara faydamız olsun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Hzr 2021 #26 Aşĸ-ı DeruN dediki: Bak o daha güzel olur. en azından balıklara faydamız olsun Genişletmek için tıklayın... Bencede yanii en azindan onlar nankör degil ))
Aşĸ-ı DeruN dediki: Bak o daha güzel olur. en azından balıklara faydamız olsun Genişletmek için tıklayın... Bencede yanii en azindan onlar nankör degil ))
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Hzr 2021 #27 yesim434 dediki: Bencede yanii en azindan onlar nankör degil )) Genişletmek için tıklayın... Vallahi doğru. insan balığı yakalayıp yiyeceğine balık insanı yakalayıp yeseydi daha adaletli olurdu.
yesim434 dediki: Bencede yanii en azindan onlar nankör degil )) Genişletmek için tıklayın... Vallahi doğru. insan balığı yakalayıp yiyeceğine balık insanı yakalayıp yeseydi daha adaletli olurdu.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Hzr 2021 #28 yesim434 dediki: )) kiz ya cennete ya ceheneme gidiyon ya burda onceden yakiyorlar ceheneme gidecekse hazirlik asamasi yani Genişletmek için tıklayın... Insanlar ne bilecek o kisi cennetlik mi cehennemlik mi, ya yaktiklari cennetlikse
yesim434 dediki: )) kiz ya cennete ya ceheneme gidiyon ya burda onceden yakiyorlar ceheneme gidecekse hazirlik asamasi yani Genişletmek için tıklayın... Insanlar ne bilecek o kisi cennetlik mi cehennemlik mi, ya yaktiklari cennetlikse
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Hzr 2021 #29 GüLüCüKツ dediki: Insanlar ne bilecek o kisi cennetlik mi cehennemlik mi, ya yaktiklari cennetlikse Genişletmek için tıklayın... Artik oda sansa kalmis birsey ) yanacak ögrenmis olur cennetlik olanda o duyguyu tatmis olur en azindan ))
GüLüCüKツ dediki: Insanlar ne bilecek o kisi cennetlik mi cehennemlik mi, ya yaktiklari cennetlikse Genişletmek için tıklayın... Artik oda sansa kalmis birsey ) yanacak ögrenmis olur cennetlik olanda o duyguyu tatmis olur en azindan ))
Enda Neylersin!!! V.I.P 12 Hzr 2021 #30 Aşĸ-ı DeruN dediki: Ben öldükten sonra yerin mekanın bir önemi yok isterse çöpe atsınlar. Genişletmek için tıklayın... Neden öyle diyon be can ama balıklara yem olma fikrin güzelmiş bak onu tuttum
Aşĸ-ı DeruN dediki: Ben öldükten sonra yerin mekanın bir önemi yok isterse çöpe atsınlar. Genişletmek için tıklayın... Neden öyle diyon be can ama balıklara yem olma fikrin güzelmiş bak onu tuttum