yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 13 Hzr 2021 #41 KaderKatibi dediki: Vasiyet ettim ölünce memleketime götürsünler babamın yanı başına gömsünler. Genişletmek için tıklayın... Yok onu kabul etmiyoruz çerezforum ailesi olarak başka tercih yap
KaderKatibi dediki: Vasiyet ettim ölünce memleketime götürsünler babamın yanı başına gömsünler. Genişletmek için tıklayın... Yok onu kabul etmiyoruz çerezforum ailesi olarak başka tercih yap
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Hzr 2021 #42 yesim434 dediki: Yok onu kabul etmiyoruz çerezforum ailesi olarak başka tercih yap Genişletmek için tıklayın... Bir çocuğun babasını düşünmesi hayal etmesinden başladı noksanlığı... Bazen gizli gizli ağlamayla iç çekişlerle sonlanırdı. Arkadaşları baba deyip atasına sarılınca o kısık gözleriyle izler heveslenirdi... Bu özlemin tarifi yok, adı yok sonu yok...
yesim434 dediki: Yok onu kabul etmiyoruz çerezforum ailesi olarak başka tercih yap Genişletmek için tıklayın... Bir çocuğun babasını düşünmesi hayal etmesinden başladı noksanlığı... Bazen gizli gizli ağlamayla iç çekişlerle sonlanırdı. Arkadaşları baba deyip atasına sarılınca o kısık gözleriyle izler heveslenirdi... Bu özlemin tarifi yok, adı yok sonu yok...
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Hzr 2021 #43 Efendim ben bu gün cehennemin dibinde bir yer istiyorum benim yatacağım daire kaloriferli olsun