yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Şbt 2021 #41 En beklenmedik zamanda, en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam... Ne kendinden umut kes, ne de hayattan...
En beklenmedik zamanda, en umulmadık yerden boy verebilir yepyeni bir yaşam... Ne kendinden umut kes, ne de hayattan...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Şbt 2021 #42 görmüyormusun güneşi ayı gör kapatma gözünü ey kör bir damla sudan yaratıldın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Şbt 2021 #43 ağzımla konuşuyorum; kulağımla duyuyorum; gözümle bakıyorum; yüreğimle seviyorum.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Mrt 2021 #44 Sen öyIe bir sihirbazmışsın ki beni biIe kaybettin.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Mrt 2021 #45 Bana ‘Nerelisin’ diyorlar. Seni gösterip ‘Oralıyım’ diyorum. Sana ‘Nerelisin’ diyorlar; ‘Oralı’ bile olmuyorsun.
Bana ‘Nerelisin’ diyorlar. Seni gösterip ‘Oralıyım’ diyorum. Sana ‘Nerelisin’ diyorlar; ‘Oralı’ bile olmuyorsun.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 6 Mrt 2021 #46 Seni düşünürken;senin beni düşünüp düşünmediğin düşündürüyor beni…
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 10 Mrt 2021 #47 Maviydi benim sevdam. Yüreğime sığmadı gökyüzünü boyadı.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 12 Mrt 2021 #48 KİMSELERİ YERİMİZE KOYAMADIĞINDA.............KİMSRLERE GÜVENEMEDİKÇE.........HERKES PARANI...YAŞINI....DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ SORGULADIKÇA.....SADECE SEN OLDUĞUN İÇİN DEĞER GÖRMEDİKÇE......................YÜZÜNE GÜLÜP ARKANDAN KUYUNU KAZIP...İLK FIRSATTA SENİ SATINCA........YÜREĞİNDeN DEĞİL...formaliteden yüzüne gülünce............................................o vakit kaybettiğin dgerleraklına geleck........................canını sıkacak yaşadıkların.................YAŞAYAMADIKLARIN
KİMSELERİ YERİMİZE KOYAMADIĞINDA.............KİMSRLERE GÜVENEMEDİKÇE.........HERKES PARANI...YAŞINI....DIŞ GÖRÜNÜŞÜNÜ SORGULADIKÇA.....SADECE SEN OLDUĞUN İÇİN DEĞER GÖRMEDİKÇE......................YÜZÜNE GÜLÜP ARKANDAN KUYUNU KAZIP...İLK FIRSATTA SENİ SATINCA........YÜREĞİNDeN DEĞİL...formaliteden yüzüne gülünce............................................o vakit kaybettiğin dgerleraklına geleck........................canını sıkacak yaşadıkların.................YAŞAYAMADIKLARIN
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Mrt 2021 #49 BEN SENİ Uzaklarda Sevdim Bırak, Bu gece yazmayacağım. Şiirsiz kalsın, Gönül sayfam. Benim seni, Özlediğim gibi. ... Kağıt kalemi, Kalem de yazmayı, Özlesin. Bırak, Harfler yan yana, Gelmesin. Kelimeler peşi sıra, Dizilip, Cümleler oluşturmasın.
BEN SENİ Uzaklarda Sevdim Bırak, Bu gece yazmayacağım. Şiirsiz kalsın, Gönül sayfam. Benim seni, Özlediğim gibi. ... Kağıt kalemi, Kalem de yazmayı, Özlesin. Bırak, Harfler yan yana, Gelmesin. Kelimeler peşi sıra, Dizilip, Cümleler oluşturmasın.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Mrt 2021 #50 Bugün mutIu oImaIısın çünkü hayatının geri kaIanının iIk günü.