yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 15 Nsn 2021 #61 Madde 1: Herşeye rağmen gül. Madde 2: Ölümüne sev. Madde 3: Onu aldatma. Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla
Madde 1: Herşeye rağmen gül. Madde 2: Ölümüne sev. Madde 3: Onu aldatma. Madde 4: O seni aldatırsa madde 1'i hatırla
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Nsn 2021 #62 Sabır suskunIuk değiI işitiImeyen feryattır.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 17 Nsn 2021 #63 Kim kimi unutursa IeyIadan mecnundan beter oIsun bu bir beddua değiI yeminimiz oIsun.
Enda Neylersin!!! V.I.P 17 Nsn 2021 #64 Herkesin derdi gerçekten kendine ağır onun için anlayış anlayış anlayış...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 21 Nsn 2021 #65 İnsanlar mutluluklarını şartlara bağlarlar. Mutluluk, hiçbir şart öne sürülmezse sahip olunabilir
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Nsn 2021 #66 Ah hayat aIacağın oIsun, güI dikeceğim dikenIerine rağmen.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Nsn 2021 #67 Nefret ettiğin insanla iyi geçinme çabasına siz medeniyet diyorsunuz, ben sahtekarlık diyorum. O yüzden anlaşamıyoruz.“
Nefret ettiğin insanla iyi geçinme çabasına siz medeniyet diyorsunuz, ben sahtekarlık diyorum. O yüzden anlaşamıyoruz.“
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Nsn 2021 #68 Arkadasliga sohbete dosta ihtiyac duydugunda yaninda kimsenin olmamasi ne kötu seyy dostluk mus arkdaslikmis sevgi imis hersey oysa yalanmis
Arkadasliga sohbete dosta ihtiyac duydugunda yaninda kimsenin olmamasi ne kötu seyy dostluk mus arkdaslikmis sevgi imis hersey oysa yalanmis
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Nsn 2021 #69 Halbuki mutlu olmak için sebeplerimiz çok önemli olan onları keşfetmek.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Nsn 2021 #70 Benide önce yüreginize sonrada toparaga gömün )) cok kalirsaam yurekte kokma yaparim )