YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Tem 2010 #21 Bilemiyorum Belki mezar taşı tasarımı ile uğraşanlar vardır demi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Tem 2010 #23 YoRuMSuZ dediki: Bilemiyorum Belki mezar taşı tasarımı ile uğraşanlar vardır demi Genişletmek için tıklayın... her kesime hitap ediyoruz yani...
YoRuMSuZ dediki: Bilemiyorum Belki mezar taşı tasarımı ile uğraşanlar vardır demi Genişletmek için tıklayın... her kesime hitap ediyoruz yani...
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 6 Tem 2010 #24 Şimdi tanıtacağım online fotomontaj sitesi ise farklı bir yaklaşım bulmuş Siteye girdiğinizde ilgili kutucuğa yazdığınız metin Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. şehir tabelası veya trafik tabelası haline getiriliyor. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. İsterseniz City limits yazan yerdeki onay kutusunu işaretleyerek oluşturduğunuz tabelaya yasak anlamına gelen kırmızı yatay çizgi çekebiliyorsunuz. Örnek olarak sitemizin adını yazdım.
Şimdi tanıtacağım online fotomontaj sitesi ise farklı bir yaklaşım bulmuş Siteye girdiğinizde ilgili kutucuğa yazdığınız metin Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. şehir tabelası veya trafik tabelası haline getiriliyor. Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. İsterseniz City limits yazan yerdeki onay kutusunu işaretleyerek oluşturduğunuz tabelaya yasak anlamına gelen kırmızı yatay çizgi çekebiliyorsunuz. Örnek olarak sitemizin adını yazdım.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ock 2011 #26 [ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ] Açılan adreste Gözat diyerek istediğimiz resmi seçiyoruz ve Continue'yi tıklayın.
[ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ] Açılan adreste Gözat diyerek istediğimiz resmi seçiyoruz ve Continue'yi tıklayın.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ock 2011 #27 [ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ] Neler Yokki İsterseniz Girin Bakın.. Ne Dersiniz..
[ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ] Neler Yokki İsterseniz Girin Bakın.. Ne Dersiniz..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ock 2011 #28 [ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ] Değişik efektler var. Denemek isteyen bakabilir Kendi resimlerim üstünde deniyodum eklim dedim
[ Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. ] Değişik efektler var. Denemek isteyen bakabilir Kendi resimlerim üstünde deniyodum eklim dedim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ock 2011 #29 Evet efektler güzelmiş Bunların üzerlerine yazı da yazılıyodur muhtemelen Ne o aktristliğe mi başlıyosun afişlerde falan görünce
Evet efektler güzelmiş Bunların üzerlerine yazı da yazılıyodur muhtemelen Ne o aktristliğe mi başlıyosun afişlerde falan görünce
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Ock 2011 #30 YoRuMSuZ dediki: Evet efektler güzelmiş Bunların üzerlerine yazı da yazılıyodur muhtemelen Ne o aktristliğe mi başlıyosun afişlerde falan görünce Genişletmek için tıklayın... Olabilir düşüneyim ben bunu Her iş elimden gelir
YoRuMSuZ dediki: Evet efektler güzelmiş Bunların üzerlerine yazı da yazılıyodur muhtemelen Ne o aktristliğe mi başlıyosun afişlerde falan görünce Genişletmek için tıklayın... Olabilir düşüneyim ben bunu Her iş elimden gelir