YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ock 2011 #31 Tabi tabi Amahakikaten afişler için oldukça hoş efektler hazırlamışlar. Ekliyorum sık kullanılanlara
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Mrt 2011 #33 Güzel Fotomontaj Tasarımlar var bakmanız tavsiye edilir Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Örnekler: (kullandığım resim bebek resmi; tasarımları bebek resim üzerine uyguladım)
Güzel Fotomontaj Tasarımlar var bakmanız tavsiye edilir Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Örnekler: (kullandığım resim bebek resmi; tasarımları bebek resim üzerine uyguladım)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Mrt 2011 #35 YoRuMSuZ dediki: Bu tasarımların üzerine yazı yazılmıyor mu? Genişletmek için tıklayın... Farklı farklı şeyler varda uğraşmak lazım çok yorgunum bakamadım fazla Rastlayınca gözden kaçmasın diye hemen ekledim.
YoRuMSuZ dediki: Bu tasarımların üzerine yazı yazılmıyor mu? Genişletmek için tıklayın... Farklı farklı şeyler varda uğraşmak lazım çok yorgunum bakamadım fazla Rastlayınca gözden kaçmasın diye hemen ekledim.
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Mrt 2011 #38 Pho.to' da çok farklı tasarımlar var.. İsterseniz resminize mimik ve çizgi film havasıda verebilir siniz.. Yada avatarınızı yapabilirsiniz.. Çerçeveler ekleyebilirsiniz vs..
Pho.to' da çok farklı tasarımlar var.. İsterseniz resminize mimik ve çizgi film havasıda verebilir siniz.. Yada avatarınızı yapabilirsiniz.. Çerçeveler ekleyebilirsiniz vs..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Mrt 2011 #40 YoRuMSuZ dediki: Enteresannn Son iki resim baya ilginç olmuş Genişletmek için tıklayın... Bencede Oyüzden site gözümden kaçmadan ekledim buraya
YoRuMSuZ dediki: Enteresannn Son iki resim baya ilginç olmuş Genişletmek için tıklayın... Bencede Oyüzden site gözümden kaçmadan ekledim buraya