Oyunuz Hangi Partiye?

Oyunuz Hangi Partiye?

• Ak Parti

Oy: 6 22.2%
  • CHP

Oy: 3 11.1%
  • MHP

Oy: 15 55.6%
  • HDP

Oy: 1 3.7%
  • Diğer

Oy: 2 7.4%

• Toplam katılan
    27
  • Anket kapatıldı: .
Neler neler yaşadık biz 9 yılda forumda. Kesinlikle yaşanılanlar sonrasında alınan bir karardır. Gruplar halinde kopuşlar oldu forumdan defalarca...

Bunu daha önce yapmıştık hiçte iyi olmamıştı ..insanımız eleştiriye pek açık değil bu konuda :) Keşke tartışabilsek .

Yaşadık, gördük, olmadı diyorsanız vardır bir bildiğiniz o zaman ben de konudan yavaşça uzaklaşıyorum :) Yine de forumların amacının bir şeyleri tartışıp yeni şeyler öğrenmek olduğunu düşünüyorum..

Yaşadık, gördük, olmadı diyorsanız vardır bir bildiğiniz o zaman ben de konudan yavaşça uzaklaşıyorum :) Yine de forumların amacının bir şeyleri tartışıp yeni şeyler öğrenmek olduğunu düşünüyorum..

Evet asıl amaç odur zaten forum demek toplu tartışma demek açılan konu hakkında fikir beyan etmektir ..Lakin bizzat kendim farklı bir fikirde olduğum için adamlığıma bile laf yemişimdir ki o günden beri sadece bu konuda yeterli kapasiteye sahip insanlarla tartışmayı yeğliyorum ..:)

Evet asıl amaç odur zaten forum demek toplu tartışma demek açılan konu hakkında fikir beyan etmektir ..Lakin bizzat kendim farklı bir fikirde olduğum için adamlığıma bile laf yemişimdir ki o günden beri sadece bu konuda yeterli kapasiteye sahip insanlarla tartışmayı yeğliyorum ..:)
En nefret ettiğim olay.. Kendisini savunduğu şeyle o kadar özdeşleştiriyor ki adam, onun için kimlik gibi bir şey haline geliyor, fanatikleşiyor. Sen farklı bir şey söyleyince de anlamadan, dinlemeden direkt savunmaya geçiyor. Ben de çok yaşadım. Gerçekten kaliteli tartışmalar müthiş zevklidir konu ne olursa olsun. Siyaset konusunda farklı fikirde olduğu biriyle tartışabiliyorsan karşındaki gerçekten özel bir insan oluyor.

Son düzenleme:
En nefret ettiğim olay.. Kendisini savunduğu şeyle o kadar özleştiriyor ki adam, onun için kimlik gibi bir şey haline geliyor, fanatikleşiyor. Sen farklı bir şey söyleyince de anlamadan, dinlemeden direkt savunmaya geçiyor. Ben de çok yaşadım. Gerçekten kaliteli tartışmalar müthiş zevklidir konu ne olursa olsun. Siyaset konusunda farklı fikirde olduğu biriyle tartışabiliyorsan karşındaki gerçekten özel bir insan oluyor.

aynen öyle zaten bizim toplumumuz en büyük sorunu nedir desen bu derim .Biz toplum olarak farklı olan her şeye kapalıyız insanların tercihlerine saygısız ..Savunduğumuz şeyin yada kişinin kusurlarına,hatalarına gözlerimizi ve kulaklarımızı kapatıyoruz .Bu adam burada doğru ama burada yanlış diyemiyoruz.Demiyoruz .

Geri