Pahalılıktan Kim Sorumlu?

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Şu an tüm dünyada baslayan Aslında kovit süreci de bunun bir parçası.. iklim zirveleri, gavi konuşmaları vs. sıfırlama deniyor. Yememizden icmemize, calsimamiza robotlarla beraber çalışmaya hazırlıyorlar . Şu anki süreç kıtlık vs.

Şimdi denirki ne alaka yanlış tarım ve ekonomik hatalar ile buraya geldik evet doğru tarım göz göre göre bitirilip halk şehirlere göc ettirildi. (Bence planlı)
Türkiye'nin sorunu içeriden 3,4 başlı olması hem Avrupa hem avrasyaci hem ABD hem İngiliz in gönlünü yapıyor.

Türkiye egerki tek cozemedigim tarafı bu Türklük konusu. Bilmem isim devlet değişimi vs olurmu ama ileride çok büyük güç olacak. Ama bizler içinde olurmuyuz tabi.

Bastakilere kızıyorum tabiki mülteci yükünü fazla aldık.diger ülkeler almadı cahil mülteci hiç almadı. Şuan acısını çekiyoruz.

Hemen hemen her ay Bin ₺ fatura ödedim ben bu sene en düsük 860 geldi
Hükümetinde sucu büyük bence bu durumda doğalgaz için demiyorum
Bir gün cıkıyo diolar yags su kadar zam birgün çıkıyorlar diyorlar şekere su kadar zam birgün çaya birgün süt ürünlerine hayırdır yaa hersey mi yurtdışından gelio bize
Yurt dışından gelmesi gerekmez.tarim yapmak için için maliyetler yüksek. Niğdeli bir vatandas patates hasadi bu sene tarladan çıkışı 5.5 6 TL olacak diyor sana gelene kadar 20 olacak Belkıde yeni hasat market fiyatı. Çiftçi maliyeti,taşıma nakliye maliyeti dusecekki fiyatlar aşağı gelsin.

Yurt dışından gelmesi gerekmez.tarim yapmak için için maliyetler yüksek. Niğdeli bir vatandas patates hasadi bu sene tarladan çıkışı 5.5 6 TL olacak diyor sana gelene kadar 20 olacak Belkıde yeni hasat market fiyatı. Çiftçi maliyeti,taşıma nakliye maliyeti dusecekki fiyatlar aşağı gelsin.
Eeee o zaman pattis bu sene 20 25 ₺ mi olucak yani 🙄

Böyle giderse evet hele bir asgari ucret zamlsndin ozan. Gör 🙂
Ya verdikleri üç kuruş maaas görende kepceyle veriyorlar sanır bu devirde asgari ücretle geçinme mi kaldı Allah’ınızı severseniz yaa bu nedir
Oturduğum yerde suan 2 3 bine kiralık daire yok Eeee noldu şimdi bu adam nasıl gecincek kira vercek yemin ediyorum suyunu çıkarttılar memleketin

Ya verdikleri üç kuruş maaas görende kepceyle veriyorlar sanır bu devirde asgari ücretle geçinme mi kaldı Allah’ınızı severseniz yaa bu nedir
Oturduğum yerde suan 2 3 bine kiralık daire yok Eeee noldu şimdi bu adam nasıl gecincek kira vercek yemin ediyorum suyunu çıkarttılar memleketin
suriyeli kimligi alsin rahat etsin

Geri