Pahalılıktan Kim Sorumlu?

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
İnsanların kendiside sorumlu bu durumdan. Örnek verecek olursam yağ zamlanmadan kimsenin umurunda değildi, nasıl ki zamlandı millet 5er 5er almaya başladı. Bi şeyleri almayarak protesto etmek gerekiyor bence.
Bu çok zor .. sürü psikolojisi ile hareket ediyoruz sonuçta. devletin tarım kredi marketleri vs de var fiyatları dengelerdi istese..
Yağ fiyatları neden arttı Türkiye'de hangi şirketin elinde yağ dolumu.. 5 markete aslında tek firmadan gidiyor yağ . Suudlu bir firma Bu firmayı bilmiyorlar mı ? Hatta devlet geçen ceza yazdı bu marketleri iç watsap yazışmaları ve ortaya çıktı.

Bu çok zor .. sürü psikolojisi ile hareket ediyoruz sonuçta. devletin tarım kredi marketleri vs de var fiyatları dengelerdi istese..
Yağ fiyatları neden arttı Türkiye'de hangi şirketin elinde yağ dolumu.. 5 markete aslında tek firmadan gidiyor yağ . Suudlu bir firma Bu firmayı bilmiyorlar mı ? Hatta devlet geçen ceza yazdı bu marketleri iç watsap yazışmaları ve ortaya çıktı.
Ya zaten en büyük etken devlet tabii ki ama insanların da etkisi büyük. Hemen herşeyi kabul ediyoruz, oysaki birlikten kuvvet doğar.

ya zaten maksat
corona
yag ,un.seker.i phone degil maksat halki fakirlestirip dahada ihtiyac sahibi yapabilmek su anki durum zengin zenginlesiyor herzamanki oldugu gibi fakir fakirlesiyor
benim ülkemde neden halkim aci icinde yasasin denen devledimi halkin degilde kendi amaclarim dogrultusunda yöneyeyim

Ya zaten en büyük etken devlet tabii ki ama insanların da etkisi büyük. Hemen herşeyi kabul ediyoruz, oysaki birlikten kuvvet doğar.
Lütfenn küçük marketlerde kabul etmiyoruz demeyin büyüklerde edin :)
Sonra biz uğraşıyoruz millette :)
Ben sattığım fiyattan bırakın artık kar yapmayı aynı fiyata ürün alamıyorum eeee ne anladım o zaman çalışmaktan
Çaya şekere birer gece de birden zam geldi noldı bir gece de

Lütfenn küçük marketlerde kabul etmiyoruz demeyin büyüklerde edin :)
Sonra biz uğraşıyoruz millette :)
Ben sattığım fiyattan bırakın artık kar yapmayı aynı fiyata ürün alamıyorum eeee ne anladım o zaman çalışmaktan
Çaya şekere birer gece de birden zam geldi noldı bir gece de
malesef kücük esnafin isini bitirip büyk yani kendi marketlerini dahada büyük yapiyor ve sürümden kazaniyorlar

Onuda cozmusler . Bana Atatürk'ü sana dini diğerine ezilen halk kardesligi vs . Diğerine milliyetciligi. Rol bicmisler. Ama hepsinin başındaki savunduğu ideolojiye zarar vermiş.

Nasıl geldik buraya 😂

Geri