SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 16 Arl 2012 #11 arz-ı hal dediki: amin.sağlık sıhhat versin,babaannelerim vefat edince dedem de durgunlaştı işlerle bile ilgilenmez oldu...keşke ona benzeyebilseydim sağlık açısından Genişletmek için tıklayın... Babaannenler mi? Kaç evlilik yaptı ki
arz-ı hal dediki: amin.sağlık sıhhat versin,babaannelerim vefat edince dedem de durgunlaştı işlerle bile ilgilenmez oldu...keşke ona benzeyebilseydim sağlık açısından Genişletmek için tıklayın... Babaannenler mi? Kaç evlilik yaptı ki
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 16 Arl 2012 #12 SizinSesiniz dediki: Babaannenler mi? Kaç evlilik yaptı ki Genişletmek için tıklayın... 3 tane eşi vardı,biri rus,biri benim babannem azeri,diğer küçük babaannem de türk
SizinSesiniz dediki: Babaannenler mi? Kaç evlilik yaptı ki Genişletmek için tıklayın... 3 tane eşi vardı,biri rus,biri benim babannem azeri,diğer küçük babaannem de türk
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 17 Arl 2012 #13 arz-ı hal dediki: 3 tane eşi vardı,biri rus,biri benim babannem azeri,diğer küçük babaannem de türk Genişletmek için tıklayın... Oha. Rus, Senin Babaannen, diğeri ise küçük heheheh
arz-ı hal dediki: 3 tane eşi vardı,biri rus,biri benim babannem azeri,diğer küçük babaannem de türk Genişletmek için tıklayın... Oha. Rus, Senin Babaannen, diğeri ise küçük heheheh
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #14 SizinSesiniz dediki: Oha. Rus, Senin Babaannen, diğeri ise küçük heheheh Genişletmek için tıklayın... dedem duymasın 3 eşi de vefat etti,sırayla büyükten küçüğe doğru
SizinSesiniz dediki: Oha. Rus, Senin Babaannen, diğeri ise küçük heheheh Genişletmek için tıklayın... dedem duymasın 3 eşi de vefat etti,sırayla büyükten küçüğe doğru
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 17 Arl 2012 #15 arz-ı hal dediki: dedem duymasın 3 eşi de vefat etti,sırayla büyükten küçüğe doğru Genişletmek için tıklayın... Hey maşallah. Ne yapmış senin deden böyle ya. Yok yok duymaz inşallah.
arz-ı hal dediki: dedem duymasın 3 eşi de vefat etti,sırayla büyükten küçüğe doğru Genişletmek için tıklayın... Hey maşallah. Ne yapmış senin deden böyle ya. Yok yok duymaz inşallah.
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 17 Arl 2012 #17 arz-ı hal dediki: dedem devrimcidir Genişletmek için tıklayın... Kaç yaşında devrimci deden.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #18 SizinSesiniz dediki: Kaç yaşında devrimci deden. Genişletmek için tıklayın... 97 ))
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 17 Arl 2012 #19 arz-ı hal dediki: 97 )) Genişletmek için tıklayın... Eski toprak bee.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #20 SizinSesiniz dediki: Eski toprak bee. Genişletmek için tıklayın... torunun torunları var babam dan büyük torunu olunca normal oluyor galiba
SizinSesiniz dediki: Eski toprak bee. Genişletmek için tıklayın... torunun torunları var babam dan büyük torunu olunca normal oluyor galiba