SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 17 Arl 2012 #21 arz-ı hal dediki: torunun torunları var babam dan büyük torunu olunca normal oluyor galiba Genişletmek için tıklayın... Oha. (Affedersin. ) Resmi falan var mı ya? Merak ettim.
arz-ı hal dediki: torunun torunları var babam dan büyük torunu olunca normal oluyor galiba Genişletmek için tıklayın... Oha. (Affedersin. ) Resmi falan var mı ya? Merak ettim.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #22 SizinSesiniz dediki: Oha. (Affedersin. ) Resmi falan var mı ya? Merak ettim. Genişletmek için tıklayın... evde olsaydım(annemlerde) elbette var ama bende yok
SizinSesiniz dediki: Oha. (Affedersin. ) Resmi falan var mı ya? Merak ettim. Genişletmek için tıklayın... evde olsaydım(annemlerde) elbette var ama bende yok
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 17 Arl 2012 #23 arz-ı hal dediki: evde olsaydım(annemlerde) elbette var ama bende yok Genişletmek için tıklayın... Hadi ya sen nerdesin ki
arz-ı hal dediki: evde olsaydım(annemlerde) elbette var ama bende yok Genişletmek için tıklayın... Hadi ya sen nerdesin ki
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 17 Arl 2012 #24 SizinSesiniz dediki: Hadi ya sen nerdesin ki Genişletmek için tıklayın... ben kendi evimdeyim istanbulda
SizinSesiniz dediki: Hadi ya sen nerdesin ki Genişletmek için tıklayın... ben kendi evimdeyim istanbulda
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 18 Arl 2012 #25 arz-ı hal dediki: ben kendi evimdeyim istanbulda Genişletmek için tıklayın... Hee dogrudur ailen nerde
arz-ı hal dediki: ben kendi evimdeyim istanbulda Genişletmek için tıklayın... Hee dogrudur ailen nerde
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 18 Arl 2012 #26 SizinSesiniz dediki: Hee dogrudur ailen nerde Genişletmek için tıklayın... ailem hatay da
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 19 Arl 2012 #27 arz-ı hal dediki: ailem hatay da Genişletmek için tıklayın... Hadi ya cok Hatayli var bu forumda tesaduf mu ?
arz-ı hal dediki: ailem hatay da Genişletmek için tıklayın... Hadi ya cok Hatayli var bu forumda tesaduf mu ?
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 19 Arl 2012 #29 -araz- dediki: mesela beennnn Genişletmek için tıklayın... Mesela sen.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 23 Arl 2012 #30 SizinSesiniz dediki: Hadi ya cok Hatayli var bu forumda tesaduf mu ? Genişletmek için tıklayın... aslen hataylı eğilim ama bir kişiyi tanıyorum ben
SizinSesiniz dediki: Hadi ya cok Hatayli var bu forumda tesaduf mu ? Genişletmek için tıklayın... aslen hataylı eğilim ama bir kişiyi tanıyorum ben