Schweppes Forum Tutkunu 28 Mrt 2009 #132 Ohh beee dünyanın en güzel aşkını yaşıcam Haksızlığa uğradın
e-PaCk Forum Gururu 21 Nsn 2009 #133 acılar dertler kederler haksızlıklar büyütürmüş insanı büyücem ne güzel;P sınava geç kaldın
k@LpSiz_K@fKéF Forum Onuru 21 Nsn 2009 #134 Ne güzel işte 1 sınav başlamadan bitmiş oldu Ayağın kıRldı ?
Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Nsn 2009 #135 Oğlumun kafası demir kapıya çarptı..O kadar mutluyum ki hastahane diye bir şey var..Ayrıca oğlumun kafası kırılmıyor demir kapı bile bunu başaramıyor
Oğlumun kafası demir kapıya çarptı..O kadar mutluyum ki hastahane diye bir şey var..Ayrıca oğlumun kafası kırılmıyor demir kapı bile bunu başaramıyor
SaMeT10 Usta 26 Nsn 2009 #136 geçen kaza yaptığımda arabanın önü parçalandı ya neyse önemli değil en azından takla atmadım
e-PaCk Forum Gururu 27 Tem 2009 #137 k@LpSiz_K@fKéF dediki: Ne güzel işte 1 sınav başlamadan bitmiş oldu Ayağın kıRldı ? Genişletmek için tıklayın... burdan devam ediyorum bi süre zaten evde dinlenmem gerekiodu kendime zaman ayırıcam ne güzel. tam bilgisayarda çalışırken elektrikler gitti
k@LpSiz_K@fKéF dediki: Ne güzel işte 1 sınav başlamadan bitmiş oldu Ayağın kıRldı ? Genişletmek için tıklayın... burdan devam ediyorum bi süre zaten evde dinlenmem gerekiodu kendime zaman ayırıcam ne güzel. tam bilgisayarda çalışırken elektrikler gitti
kelebek -ütopik- V.I.P 30 Tem 2009 #138 mola vermek için bahane çıktı zaten sıkılmıştım hayatında çok değer verdiğin biri artık yok
jeriko Özel Üye Özel üye 30 Tem 2009 #139 Geçek Polyana bile buna verebilecek iyimser bir cevap bulmazdı.Doğal olarak bende bulmadım. Arabanın tekerleği patladı
Geçek Polyana bile buna verebilecek iyimser bir cevap bulmazdı.Doğal olarak bende bulmadım. Arabanın tekerleği patladı
kelebek -ütopik- V.I.P 30 Tem 2009 #140 belki yardımsever biri yardım için durur ve hayatımın aşkını bulurum en sevdiğin tv programı varken elektrik kesildi
belki yardımsever biri yardım için durur ve hayatımın aşkını bulurum en sevdiğin tv programı varken elektrik kesildi