merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ock 2009 #111 Allahtan barmene bişey olmadı 3. dünya savaşını başlattın
MRMİC Uzman 18 Ock 2009 #113 Tacirlerin durumuna göre hareket ederim Deniz yolculuğu yaparken gemi batmaya başladı
sessiz gemi Özel Üye Özel üye 20 Ock 2009 #114 anneeee beni kurtarrrrrrrrr... alttaki başına zembil düşüyorr...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Ock 2009 #115 Dogru söze ne gerek var Cok mutluyum gulmekten iciim bayildi
imposibel Usta 31 Ock 2009 #116 Tüm evi temizlediğim halde oğlum sokaktan gelip çamurlu ayakalrıyla her yeri batırdı olsun yine temizlerim
Tüm evi temizlediğim halde oğlum sokaktan gelip çamurlu ayakalrıyla her yeri batırdı olsun yine temizlerim
Schweppes Forum Tutkunu 25 Mrt 2009 #118 ne azından montum var ya oda olmasaydı sular yok mutfak bulaşık dolu
kelebek -ütopik- V.I.P 25 Mrt 2009 #119 zaten bulaşık yıkamayı sevmiyorum tabaklardan da sıkılmıştım bu sayede yeni tabaklar alabilirim işteyken ya da okulda pantolonunun arkasında kocaman bir leke oluştu
zaten bulaşık yıkamayı sevmiyorum tabaklardan da sıkılmıştım bu sayede yeni tabaklar alabilirim işteyken ya da okulda pantolonunun arkasında kocaman bir leke oluştu
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Mrt 2009 #120 Maksat eğlenmek değil mi çeketi de çıkarırım iyice görünsün diye Konuşma yapmak için kürsüye giderken tüm izleyicilerin görebileceği şekilde pat diye düştün
Maksat eğlenmek değil mi çeketi de çıkarırım iyice görünsün diye Konuşma yapmak için kürsüye giderken tüm izleyicilerin görebileceği şekilde pat diye düştün