wien06 V.I.P V.I.P 2 Tem 2009 #13 gülüşüm dediki: evet bende sildimm hemde bu ikinci oldu.. o zaman kim yapacak bu isi Genişletmek için tıklayın... Daha önce belirttigim gibi bu islemi istediginiz takdirde Adminler ve Süper mod. arkadaslar mutlaka yapacaktir.
gülüşüm dediki: evet bende sildimm hemde bu ikinci oldu.. o zaman kim yapacak bu isi Genişletmek için tıklayın... Daha önce belirttigim gibi bu islemi istediginiz takdirde Adminler ve Süper mod. arkadaslar mutlaka yapacaktir.
jeriko Özel Üye Özel üye 2 Tem 2009 #15 Schweppes dediki: benimde bütün msjlarımı silbilirmisiniz: Genişletmek için tıklayın... Profil mesajlarını kalıcı olarak siliyorum.
Schweppes dediki: benimde bütün msjlarımı silbilirmisiniz: Genişletmek için tıklayın... Profil mesajlarını kalıcı olarak siliyorum.
wien06 V.I.P V.I.P 29 Arl 2010 #17 Arkadaslar bu konuyu tekrar gündeme getiriyorum. Profil mesajlarinin kalici olarak silinmesini isteyen arkadaslar buraya veya Admin ve S. Mod arkadaslara(Kisa mesaj veya profil mesaji olarak) yazarak bildirebilirler.
Arkadaslar bu konuyu tekrar gündeme getiriyorum. Profil mesajlarinin kalici olarak silinmesini isteyen arkadaslar buraya veya Admin ve S. Mod arkadaslara(Kisa mesaj veya profil mesaji olarak) yazarak bildirebilirler.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 5 Tem 2011 #18 Konuyu pörtletyiyorum...var mı böyle bi istegi olan kalıcı temizlik yapılır