eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 24 Şbt 2012 #31 Ver Gazı.. Yetkiyi alırız bi kaç güne kanka..Sıkıntı yok
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Şbt 2012 #33 eFSaNe_KaRTaL dediki: Hala bekliyorum.. Genişletmek için tıklayın... Neyi kardeşcan
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Şbt 2012 #34 YoRuMSuZ dediki: Zaman zaman profillere bakarken çok sayıda profilde bazı mesajların silindiğini görüyorum. Talep ederseniz süper moderatör arkadaşlarımız ya da ben kalıcı olarak silinmesini sağlayabiliriz. Bu başlık altına yazabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... Bunu ablam..
YoRuMSuZ dediki: Zaman zaman profillere bakarken çok sayıda profilde bazı mesajların silindiğini görüyorum. Talep ederseniz süper moderatör arkadaşlarımız ya da ben kalıcı olarak silinmesini sağlayabiliriz. Bu başlık altına yazabilirsiniz. Genişletmek için tıklayın... Bunu ablam..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 25 Şbt 2012 #35 kardeş can yardımcı olmak isterdim ama sildiklerim iz bırakıyor
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 25 Şbt 2012 #36 Caglayagmur dediki: kardeş can yardımcı olmak isterdim ama sildiklerim iz bırakıyor Genişletmek için tıklayın... Benimde öyle ablam.. Supermod bekliyoruz..
Caglayagmur dediki: kardeş can yardımcı olmak isterdim ama sildiklerim iz bırakıyor Genişletmek için tıklayın... Benimde öyle ablam.. Supermod bekliyoruz..