çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 21 Nsn 2023 #21 bayramınız kutlu olsun
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 21 Nsn 2023 #22 Bayramınız mübarek olsun inşallah. Rabb'im gelecek olan bayramlara çıkarsın inşallah
Hecem Özel Üye Özel üye 22 Nsn 2023 #23 Kocaman mutluluklar getirsin sizlere bayram canlar mismutlu neşeli bayramlar
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 22 Nsn 2023 #24 Nice Bayramlar dilerim değerli dostlar, sevgiyle saygıyla selamlıyorum
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 9 Nsn 2024 #25 DELİBALTA Muharrem dediki: Nice bayramlara hep beraber inşallah... Genişletmek için tıklayın... Sağlıkla, neşeyle ve huzurla.
DELİBALTA Muharrem dediki: Nice bayramlara hep beraber inşallah... Genişletmek için tıklayın... Sağlıkla, neşeyle ve huzurla.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Nsn 2024 #26 Tüm İslam aleminin ve forumdaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Dualarınız kabul olsun, nice mutlu bayramlarınız olsun.
Tüm İslam aleminin ve forumdaşların mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyorum. Dualarınız kabul olsun, nice mutlu bayramlarınız olsun.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 10 Nsn 2024 #28 Sevgili arkadaşlar, Ramazan bayramınızı kutlar sağlık huzur dilerim.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 14 Nsn 2024 #29 cerezforum Ailesinin ve tüm türkiyenin bayrami güzel olsun