YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Mys 2020 #11 Bir arada olmanın ne demek olduğunu öğretti bu bayram bizlere. Sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
Bir arada olmanın ne demek olduğunu öğretti bu bayram bizlere. Sevdiklerinizle nice bayramlar diliyorum. Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
Artemis Özel Üye Özel üye 23 Mys 2020 #12 Ramazan bayramımız mübarek olsun nice güzel bayramlara, umarım sevdiklerimizle çok güzel bayramlarımız olur
Ramazan bayramımız mübarek olsun nice güzel bayramlara, umarım sevdiklerimizle çok güzel bayramlarımız olur
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 12 Mys 2021 #13 alemdar dediki: Nice bayramlara, hep beraber, inşallah... Ek dosyayı görüntüle 121014 Genişletmek için tıklayın... Hayırlı Bayramlar... Her ne kadar; savaşlar, zulümler, salgınlar, vesaire... Varken, Bayram kendi anlamını yitiriyor... Herşeye rağmen, iyi olmak, iyi kalmak, dileğiyle... Daha, nicelerine. Sağlıkla, neşeyle ve huzurla.
alemdar dediki: Nice bayramlara, hep beraber, inşallah... Ek dosyayı görüntüle 121014 Genişletmek için tıklayın... Hayırlı Bayramlar... Her ne kadar; savaşlar, zulümler, salgınlar, vesaire... Varken, Bayram kendi anlamını yitiriyor... Herşeye rağmen, iyi olmak, iyi kalmak, dileğiyle... Daha, nicelerine. Sağlıkla, neşeyle ve huzurla.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mys 2021 #16 Sevdiklerinizle birlikte kapalı ortamlara hapsolmadan kutlanacak, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum arkadaşlar.
Sevdiklerinizle birlikte kapalı ortamlara hapsolmadan kutlanacak, sağlık ve huzur dolu nice bayramlar diliyorum arkadaşlar.
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 13 Mys 2021 #17 İyi bayramlar herkese
Simurg 😉 Özel üye 14 Mys 2021 #18 Bayramınızı kutluyorum. Daha güzel bayramlarda buluşmak dileğiyle...
Enda Neylersin!!! V.I.P 15 Mys 2021 #20 Herkesin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum hayırlı bayramlar