bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 3 Arl 2015 #31 Düş dediki: Gizli takilmiyorum. Katliam yapmamak icin foruma girmemeyi tercih ediyorum Genişletmek için tıklayın... niye hocamı kızdıranmı var
Düş dediki: Gizli takilmiyorum. Katliam yapmamak icin foruma girmemeyi tercih ediyorum Genişletmek için tıklayın... niye hocamı kızdıranmı var
Düş Özel Üye Özel üye 3 Arl 2015 #32 bivatandaş dediki: niye hocamı kızdıranmı var Genişletmek için tıklayın... Yillardir su forumda yasamadigim seyler yasiyorum. O yuzden biraz uzak durma karari aldim
bivatandaş dediki: niye hocamı kızdıranmı var Genişletmek için tıklayın... Yillardir su forumda yasamadigim seyler yasiyorum. O yuzden biraz uzak durma karari aldim
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 3 Arl 2015 #33 Düş dediki: Yillardir su forumda yasamadigim seyler yasiyorum. O yuzden biraz uzak durma karari aldim Genişletmek için tıklayın... takdir sizin o zaman. hayırlısı diyelim
Düş dediki: Yillardir su forumda yasamadigim seyler yasiyorum. O yuzden biraz uzak durma karari aldim Genişletmek için tıklayın... takdir sizin o zaman. hayırlısı diyelim
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Arl 2015 #34 Düş dediki: Yillardir su forumda yasamadigim seyler yasiyorum. O yuzden biraz uzak durma karari aldim Genişletmek için tıklayın... sevgili @Düş ,bu kararına saygı duymakla birlikte,üzüldüğümüde belirtmeliyim..inşallah bu tepkin çok uzun sürmez.. Son düzenleme: 4 Arl 2015
Düş dediki: Yillardir su forumda yasamadigim seyler yasiyorum. O yuzden biraz uzak durma karari aldim Genişletmek için tıklayın... sevgili @Düş ,bu kararına saygı duymakla birlikte,üzüldüğümüde belirtmeliyim..inşallah bu tepkin çok uzun sürmez..
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 4 Arl 2015 #35 kAşİf dediki: valla bunu merak ettim.. kimki acaba.. Genişletmek için tıklayın... Adminler Yöneticiler Göremiyormu acaba
kAşİf dediki: valla bunu merak ettim.. kimki acaba.. Genişletmek için tıklayın... Adminler Yöneticiler Göremiyormu acaba
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Arl 2015 #36 Beyfendi dediki: Adminler Yöneticiler Göremiyormu acaba Genişletmek için tıklayın... gizlilik ilkesi var,
Beyfendi dediki: Adminler Yöneticiler Göremiyormu acaba Genişletmek için tıklayın... gizlilik ilkesi var,
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 4 Arl 2015 #37 kAşİf dediki: gizlilik ilkesi var, Genişletmek için tıklayın... Tamam ozaman Gerçi Gizliliğim Yok ben hayır oyunu kullanmıştım
kAşİf dediki: gizlilik ilkesi var, Genişletmek için tıklayın... Tamam ozaman Gerçi Gizliliğim Yok ben hayır oyunu kullanmıştım
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 4 Arl 2015 #38 Beyfendi dediki: Tamam ozaman Gerçi Gizliliğim Yok ben hayır oyunu kullanmıştım Genişletmek için tıklayın... Buda demokrasinin gereği
Beyfendi dediki: Tamam ozaman Gerçi Gizliliğim Yok ben hayır oyunu kullanmıştım Genişletmek için tıklayın... Buda demokrasinin gereği
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 4 Arl 2015 #39 kAşİf dediki: Buda demokrasinin gereği Genişletmek için tıklayın... Aynen öyle abi
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 4 Arl 2015 #40 dderya dediki: HAYIR diyen kimdi? çok fena küseceğim ona Genişletmek için tıklayın... Bendim kimsenin günahını almayın .
dderya dediki: HAYIR diyen kimdi? çok fena küseceğim ona Genişletmek için tıklayın... Bendim kimsenin günahını almayın .